Redactia.ro
Home » Monden »  Imagini macabre cu Ștefan Bănică Jr. în sicriu. Au făcut înconjurul internetului. : „Este un proiect îndrăzneț, cinematic și excentric” VIDEO

 Imagini macabre cu Ștefan Bănică Jr. în sicriu. Au făcut înconjurul internetului. : „Este un proiect îndrăzneț, cinematic și excentric” VIDEO

Recentul videoclip al piesei „Samsara”, în care Radu Ștefan Bănică și Juno sunt protagoniștii, a stârnit o mare agitație pe rețelele de socializare și în presă. Imaginile macabre cu Radu Ștefan Bănică Jr. într-un sicriu au șocat audiența și au generat o dezbatere intensă în rândul fanilor și al publicului larg.

Producția videoclipului este remarcabilă prin abordarea sa neconvențională și cinematografică. Piesa „Samsara”, compusă de Mark Stam, Amedeo și Juno, explorează un concept universal, diferit de temele clasice precum iubirea sau despărțirea. Versurile melodiei îi îndeamnă pe ascultători să se oprească din agitația cotidiană, să privească în jurul lor și să reflecteze asupra evenimentelor din viața lor.

 Imagini macabre cu Ștefan Bănică Jr. în sicriu

Cu toate acestea, ceea ce a atras atenția publicului sunt imaginile în care Radu Ștefan Bănică Jr. apare într-un sicriu. Pentru realizarea acestui videoclip inedit, actorul a fost nevoit să petreacă mai bine de o oră într-un sicriu, experimentând stări și trăiri pe care puțini ar fi dispus să le abordeze. Acesta este doar unul dintre numeroasele momente provocatoare din timpul filmărilor, iar decizia de a intra într-un astfel de rol a demonstrat curajul și implicarea profundă a actorului în proiect.

„Samsara reprezintă o nouă eră în cariera muzicală. Este un proiect îndrăzneț, cinematic și excentric. Avem multe momente șocante în videoclip și a fost o provocare interesantă pentru noi să le executăm. Trebuie neapărat să vedeți videoclipul ca să înțelegeți despre ce e vorba”, spune Radu Ștefan Bănică Jr.

„Suntem extrem de bucuroși să împărtășim cu voi „Samara”. Ne-am dorit să creăm o piesă care să exploreze un concept universal, dar diferit de temele clasice, precum iubirea sau despărțirea”, a completat Juno.

Imaginile au făcut înconjurul internetului

Cuvântul „Samsara” provine din limba sanscrită și se referă la ciclul vieții, un concept fundamental în religiile budiste și hinduse. Videoclipul piesei explorează aceste teme profunde, oferind o perspectivă asupra rostului omului în univers și în ciclul său de viață.

„O noua eră începe odată cu Samsara! Sper să vă placă și vouă”, a scris Radu Ștefan Bănică Jr.

Imaginile șocante din videoclip includ și scene precum Juno împușcat în cap și un preot care oficiază o slujbă la căpătâiul lui Radu Ștefan Bănică Jr. în sicriu. Aceste elemente au fost menite să sublinieze rolul omului în cele mai importante etape ale vieții și să abordeze teme profunde legate de existență și moarte.

Cum au reacționat fanii

Reacțiile la acest videoclip au fost variate, însă majoritatea fanilor au fost impresionați de originalitatea și curajul celor doi artiști. Producția cinematică a fost laudată pentru îndrăzneala sa de a aborda teme profunde și pentru naturalețea cu care protagoniștii și-au intrat în roluri.

„Suna bine, arata trasnet! Povestea te tine curios pana la capat, melodia te prinde, iar vocea ta suna matur si frumos!!!! Bravoooo, un produs elegant ….;

cea mai buna piesa a ta de pana acum,versurile sunt superbe,si orchestratia pune foarte bine in evidenta vocea…se simte amprenta lui Mark Stam,felicit toti cei care au scris la piesa si muzica, pe Radu il urmaresc de la Te cunosc de undeva si sper sa ajunga sus de tot,ca are cu ce;

M-a ținut până la final cu fiori …minunată și povestea, versurile,vocile…BRAVOOOOO, mult succes!;

Samsara este conceptul budist și hindus care descrie ciclul nașterii, morții și renașterii. Este văzut ca un ciclu de suferință și dorințe nesfârșite, din care se poate ieși doar prin atingerea iluminării sau eliberării (moksha sau nirvana). Practic, samsara reprezintă lumea noastră materială și existențială, cu toate greutățile și plăcerile ei, și ne sugerează că există o cale spirituală de a transcende aceste limitări;

Ce clip! ador! si piesa este foarte buna. cum te-ai simtit in sicriu?;
Am apasat cu reticenta pe play, dar am ramas incantata de aceasta piesa, o idee originala in sfarsit !! Felicitari”, au fost doar câteva dintre comentariile fanilor. 

Astfel, videoclipul piesei „Samsara” reprezintă o nouă etapă în cariera muzicală a lui Radu Ștefan Bănică și Juno. Prin explorarea unui concept universal, dar diferit, aceștia au reușit să surprindă și să captiveze publicul, generând o dezbatere intensă și promițând o experiență artistică memorabilă pentru fanii lor.

 

Sursa foto: cancan.ro

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: