Redactia.ro
Home » Știri » Imagini sfâşietoare cu antrenorul sârb din România a cărui fiică a murit în masacrul din Belgrad. Ce face tatăl îndurerat

Imagini sfâşietoare cu antrenorul sârb din România a cărui fiică a murit în masacrul din Belgrad. Ce face tatăl îndurerat

GALERIE FOTO (3) Imagini sfâşietoare cu antrenorul sârb din România a cărui fiică a murit în masacrul din Belgrad. Ce face tatăl îndurerat

Imagini sfâşietoare cu antrenorul sârb din România a cărui fiică a murit în masacrul din Belgrad. Ce face tatăl îndurerat. Atenție, sunt imagini care vă pot afecta emoțional!

Imagini sfâşietoare cu antrenorul sârb din România a cărui fiică a murit în masacrul din Belgrad. Ce face tatăl îndurerat

Dragan Kobiljski, fost jucător de volei sârb, este tatăl uneia dintre victimele masacrului de la Belgrad, când un băiat de doar 13 ani și-a ucis la școală opt dintre colegi și pe un paznic.

Antrenorul sârb de la SCM Zalău era în România la momentul tragediei. A primit vestea cumplită și a mers imediat în Belgrad. Imaginile cu el sunt sfâșietoare. Are ochii plini de lacrimi și la un moment dat se prăbușește în genunchi în fața altarului de flori, aduse acolo de foarte mulți oameni.

Sursa foto: Antena 3 CNN

Ce a făcut adolescentul imediat după ce a comis crimele din Belgrad. Întreaga țară este sub șoc: durere, lacrimi și revoltă

3 mai 2023, o zi care va rămâne în istorie Serbiei. Un băiat de 13 ani a ucis 9 oameni la școala unde învăța, într-un cartier de lux din Belgrad: opt colegi, majoritatea fete, și un paznic și-au pierdut viața. Băiatul a tras 57 de focuri de armă.

Întreaga Serbie este în șoc și, printre lacrimi și multă suferință, există un val de revoltă care cu greu mai poate fi stăpânit.

Adolescentul de clasa a VII-a și-ar fi plănuit crimele timp de o lună. Și-ar fi făcut două liste, iar pe una a trecut numele victimelor.

„Avea chiar şi numele copiilor pe care voia să-i ucidă şi clasele lor”, a declarat Veselin Milic, şeful poliţiei din Belgrad, într-o conferinţă de presă.

„Aştepta această zi. A fost de trei ori la poligonul de tragere cu tatăl său”, a declarat şi preşedintele ţării, Aleksandar Vucic.

În ziua când a intrat în școală, băiatul ucigaș avea la el două pistoale, care aparţineau legal tatălui lui, dar și patru bombe incendiare. Copilul a tras mai întâi asupra paznicului şcolii şi a trei elevi întâlniţi pe hol. Apoi, şi-a împuşcat profesoara şi colegii care erau la ora de istorie.

Ulterior, s-a predat. După masacru, băiatul a sunat la Poliție și a spus: „Sunt un psihopat, trebuie să mă calmez”.

Iată și cine sunt părinții băiatului-criminal.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: