Redactia.ro
Home » Știri » Imagini șocante cu pescarul înecat în Dunăre. Bărbatul a murit sub privirile martorilor

Imagini șocante cu pescarul înecat în Dunăre. Bărbatul a murit sub privirile martorilor

Imagini șocante cu pescarul înecat în Dunăre.

Imagini șocante cu pescarul înecat în Dunăre. Un pescar în vârstă de 50 de ani s-a înecat în Dunăre, sub privirile șocante ale martorilor. Bărbatul a fost filmat în timp ce se îneca chiar în balta în care pescuia. Chiar dacă pe mal erau mai mulți oameni, nimeni nu a încercat să îl salveze.

Imagini șocante cu pescarul înecat în Dunăre. Bărbatul a murit sub privirile martorilor

Un bărbat din Călărași a murit înecat în Dunăre, în timp ce se afla la pescuit. Momentul a fost filmat chiar de oamenii care se aflau pe margine. Deși se îneca, nimeni nu a încercat să îl salveze. Bărbatul în vârstă de 50 de ani a mers cu alți pescari la balta Pupăza, din județul Călărași. În imaginile postate pe TikTok se poate vedea cum bărbatul s-a îndepărtat de mal, în încercarea de a prinde pește. Cel care a filmat momentul tragediei este chiar proprietarul fermei piscicole.

Curentii au fost prea puternici pentru el și acesta s-a înecat. La fața locului au ajuns de urgență pompierii cu o barcă pneumatică, iar medicii au depus toate eforturile pentru a-i salva viața bărbatului. Din păcate, aceștia nu au mai putut face nimic pentru el. În imaginile postate pe TikTok se poate vedea cum pescarul se luptă să rămână la suprafață, în timp ce comentariile celor de la mal întrec orice imaginație. Autorul filmării discută cu un alt pescar despre bărbatul care se zbătea în apă, iar acesta credea că se luptă să țină undița. În timp ce acesta se îneca, patronul îi dădea sfaturi de pe margine.

– Bre! Să nu te îneci! Ştie să înoate, ştie?

– Dacă nu ştia nu se ducea!

– Păi da, dar văd că se duce, îl bagă la fund trestia. Ia uite! Se duce capu’ la fund, din ce în ce!

Şi filmează în continuare. Iar ceilalţi se uită.

– E mare? Ia uite! Îl bagă la fund! E că trage de ea. Trage peştele de ea.

– Spune-i să taie guta să nu se înece. Ia uite cum l-a băgat cu capu’ la fund.

– Se descurcă.

– Unde bre se descurcă, că nu mai respiră? Ia uite-l!

Bărbatul de 50 ani s-a înecat sub privirile nepăsătoare ale pescarilor aflați pe mal

La scurt timp se poate vedea că pescarul a fost tras de curenți și nimeni nu a încercat să facă nimic în tot acest timp. Un alt pescar a observat că bărbatul se îneacă și cere imediat o barcă. Din păcate, pentru bărbatul de 50 de ani nu s-a mai putut face nimic.

– Da! S-a înecat! Hai, bre, că s-a înecat! Suntem nebuni la cap?

– N-ai o barcă pe-aci?

– Păi, n-am barcă. Cu ce barcă să-l aduc? S-a înecat omul!

În 13 secunde, patronul îşi aduce aminte că ar avea o barcă.

– Hai să-ţi dau o barcă să vii cu ea. Ştii să dai la vâsle?

– S-a înecat, bre! Hai, bre, să-ţi dau barcă să vii încoace! S-a înecat! Hai să dăm telefon la, la.

@un_oarecare85

A intrat in apa dupa lanseta si acolo si a dat duhul 😞 Comentati voi reactia patronului baltii cel care si filmeaza #inec #pescuit #baltapupaza #romania

♬ sunet original – un_oarecare

Filmarea se oprește după 2 minute și 39 de secunde. În tot acest timp, pescarii de pe mal s-au uitat cum bărbatul de 50 de ani se îneacă. Unul dintre ei a sunat la 112, dar medicii ajunși la fața locului au declarat decesul. „În această dimineață o altă tragedie, victima înecului fiind un bărbat de 50 de ani care se afla la pescuit pe balta Pupăza, din comuna Frasinet. Au intervenit pompierii cu o barcă pneumatică și personal al Serviciului de Ambulanță. Reprezentanţii Serviciului Județean de Ambulanta au declarat decesul persoanei”, au transmis resprezentanţii ISU Călăraşi.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@redactia.ro
Etichete: