Redactia.ro
Home » Știri » Imagini șocante cu Vlad Pascu în timp ce consuma substanțe interzise. Tânărul era într-o stare de degradare completă

Imagini șocante cu Vlad Pascu în timp ce consuma substanțe interzise. Tânărul era într-o stare de degradare completă

GALERIE FOTO (8)

Au apărut noi imagini șocante cu Vlad Pascu în timp ce consumă substanțe interzise și se filmează fără nicio jenă. De asemenea, alături de el se maia flă un tânăr care se ocupă cu același lucru. Cel care a cauzat accidentul din 2 Mai se află în acest moment în spatele gratiilor.

Într-un răsunător caz de dezvăluiri șocante, Vlad Pascu, cunoscut pentru trăirea unei vieți decadente și consumul excesiv de droguri, a atras atenția opiniei publice și a autorităților în urma unor evenimente recente. După o perioadă în care a fost în sevraj, Vlad Pascu a fost în cele din urmă convocat să dea declarații la DIICOT. Ceea ce a urmat a surprins pe mulți, deoarece acesta și-a „turnat” toți dealerii săi. Cu toate acestea, într-un mod neașteptat, unul dintre adolescenții cu care Vlad Pascu se droga constant, cunoscut sub pseudonimul T.S., a reușit să scape fără a fi anchetat până acum.

Imagini-șoc cu Vlad Pascu și amicul său T.S.

Potrivit unor surse, familia lui T.S. este considerată de neatins în lumea interlopă. Bunicile acestuia au deținut funcții importante înainte de Revoluție, iar părinții săi se pare că au legături și afaceri care implică sume considerabile de bani. În mod normal, T.S. ar fi trebuit adus la audieri împreună cu Vlad Pascu, dar acest lucru nu s-a întâmplat până în prezent. Cu toate acestea, situația s-ar putea schimba radical în perioada următoare.

Pe parcursul investigației, au ieșit la iveală mai multe filmulețe și fotografii compromițătoare care îl prezintă pe Vlad Pascu și amicul său, T.S., în ipostaze șocante. Unul dintre aceste clipuri îi prezintă pe cei doi în timpul unui eveniment, cu Vlad Pascu ținând în mână mai multe bancnote, în timp ce T.S. se află în posesia unei sticle de șampanie fină.

Ce ar putea să se întâmple cu prietenul lui Vlad Pascu

În videoclipurile descoperite, Vlad Pascu și T.S. par să fie într-o stare de intoxicație severă, cu abilitățile lor de comunicare reduse la minim. Un moment șocant este prezentat într-un filmuleț în care Vlad Pascu înghite pastile cu pumnul și apoi începe să delireze într-un mod înspăimântător.

Deși Vlad Pascu a cooperat cu autoritățile, există îngrijorări cu privire la faptul că T.S. nu a fost în mod corespunzător anchetat sau pus sub acuzare. Cu privire la T.S., autoritățile trebuie să ia măsuri pentru a asigura că acesta nu beneficiază de nicio imunitate nedreaptă datorită legăturilor sale familiale.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: