Redactia.ro
Home » Știri » VIDEO Imagini șocante din Craiova, după potop. Mașinile sunt luate de râurile formate

VIDEO Imagini șocante din Craiova, după potop. Mașinile sunt luate de râurile formate

Craiovenii trec printr-o reală tragedie în urma apelor tulburi lăsate în urma potopului. Pe internet s-a viralizat un videoclip care a șocat întreaga Românie . craioveni au prezentat situația de pe străzile din județ, unde mașinile pluteau. 

Imagini rare din județul Craiova, după potop

În urma unui potop din județul Craiova, inundația a făcut ravagii, bunurile oamenilor fiind luate pe sus, plutind pe apa dintre străduțe, pe râurile formate. 

Videoclipul a fost postat pe pagina de Facebook „Oltenia TV”, tocmai pentru a împărtăși cu internauții problemele cu care se confruntă craiovenii din cauza infrastructurii străzilor și a canalizărilor. 

Internauții nu au întârziat să apară în secțiunea de comentarii iar videoclipul strâns peste 3500 de reacții. 

Ce părere au internauți 

Mulți dintre internauți dau vina pentru acest eveniment, pe corupție și pe deciziile pe care le au politicienii din județul Craiova: 

„Din păcate corupția și hoția își spun cuvântul, Dumnezeu își face treaba dar oameni nu prea .Oameni care locuiesc în Craiova nu au nici o vină suferă și încasează pagubele create de natură la fel că toate taxele și prețurile nesimțite din România.Mai votați oameni corupți de acuma !!!”,

„Nici un oraș nu poate suportă această cantitate de apă. Canalizările nu fac față”,

„Rușine pentru un oraș așa de mare cum este Craiova.Banii au fost luați de apă”

„Debitul asta este rezultatul a sute de străzi cu canalizări subdimensionate, surplus care s-a acumulat în zonele mai joase, cum este această. Dacă toate străzile ar avea canalizări întreținute și corect dimensionate nu ați mai vedea așa ceva. Dilema este că dacă s-ar investi masiv în oraș, la partid ce mai ajunge?! Urmăriți va rog camioanele cu cisterne care spală străzile Craiovei și veți vedea că duzele care ar trebui să stropească cu presiune apă se comportă că niște furtune anemice, nu spală nimic, doar udă stradă în bătaie de joc pe banii craiovenilor”, potrivit pagina de Facebook „Oltenia TV”

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: