Redactia.ro
Home » Știri » Imagini șocante din secția făcută scrum de flăcări de la Spitalul de Boli Infecțioase din Ploiești

Imagini șocante din secția făcută scrum de flăcări de la Spitalul de Boli Infecțioase din Ploiești

GALERIE FOTO (6)

Au apărut primele imagini cu secția mistuită de flăcări de la Spitalul de Boli Infecțioase din Ploiești. O nouă targedie pentru România, un nou spital care ia foc. Flăcările puternice au distrus totul în calea lor. Iată imaginile.

Cum arată secția arsă de la Spitalul de Boli Infecțioase din Ploiești

Tragedia din această dimineață de la Spitalul de Boli Infecțioase din Ploiești a lăsat din nou românii cu un gol în suflet. Au apărut primele imagini și totul pare desprins parcă dintr-un film de groază. Flăcările s-au extins mai repede decât oricine se aștepta, și doar în câteva minute a făcut scrum întreg mobilierul medical din salon. Pereții salonul s-au înegrit în urma flăcările violente și totul este făcut scrum.

Până la această oră se știe că doi bărbați, cu vârsta de 74, repsectiv 75 de ani, au încetat din viață, iar o asistentă care încerca să salveze pacienții a suferit numeroase arsuri pe suprafața corpului.

 

De la ce a pornit incendiul

Incendiul ar fi pornit de la instalația de oxigen la care erau conectați cei doi pacienți care au murit. De asemenea, o asistentă care a încercat să-i ajute pe pacienți a suferit arsuri pe 40% din suprafața corpului.

”Ploiești, Spitalul suport covid Movila – incendiu produs într-un salon de la parterul clădirii, se manifestă pe o suprafață de aproximativ 20 mp, cu degajări de fum. Din primele informații, 2 persoane sunt decedate, iar alți 20 de pacienți au fost evacuați.

Pentru gestionarea situației a fost activat Planul Roșu de Intervenție. La locul evenimentului au fost mobilizate 6 autospeciale de stingere, 1 descarcerare și 20 ambulanțe SMURD, SAJ și autospeciale pentru transport victime multiple”, transmit autoritățile.

 

 

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: