Redactia.ro
Home » Știri » Imagini șocante dintr-un apartament din Constanța. Imobilul a fost transformat în bordel și devastat

Imagini șocante dintr-un apartament din Constanța. Imobilul a fost transformat în bordel și devastat

GALERIE FOTO (3)

Scene șocante într-un apartament din Constanța. Atunci când ai apartamente în chirie îți asumi riscuri, dar cu siguranță dacă sunt grave, vor fi pedepsite de către autorități. O proprietară a rămas șocată de ce a putut găsi în apartemntul ei de lux dat în chirie. Poliția a intervenit.

Imaginile cu apartamentul transformat în bordel

O proprietară a unui apartament din Constanța a avut parte de o surpriză deloc plăcută. Se pare că ultimii chiriași i-au distrus investiția dintr-un apartament luxuriant din centrul orașului de pe malul litoralului românesc. Femeie a fost de bună credință, deoarece până acum a avut parte de chiriași civilizați, dar acum a fost oripilată când a văzut ce s-a întâmplat cu proprietatea ei. Femeia a povestit că până și vecinii au fost deranjați de ce s-a petrecut în casă. Ea a mărturisit că șase ore a durat să îi fie distrus apartamentul. De asemena îi acuză de faptul că au furat obiecte din casă.

Nu doar că au distrus apartamentul, au vomitat peste geam în curtea vecinilor, dar mi-au dispărut și alte lucruri de prin casă. Le dădusem cheia la ora 22:30, urmând ca următoarea zi, dimineață, să plece. Înţelegerea a fost pentru o noapte care a durat, de fapt, 6 ore. Atât le-a trebuit să distrugă un apartament. Când le-am dat cheile celor doi chiar păreau super ok. Păreau tineri, la locul lor. După ce am plecat au venit ceilalţi şi au dat petrecere pănă dimineața, la 4, când a întrat poliţia peste ei. Le-a fost oprit chiar şi curentul pentru a-i face să iasă. Erau vreo 6 persoane. Unii au fugit. Ei au plecat la 5 dimineața, după o ora de stat la ușă cu poliția și toți vecinii pentru că ei nu voiau să deschidă ușa.„, a declarat proprietara apartamentului din Constanța.

Poliția a intervenit. Cum au fost pedepsiți chiriașii

Proprietara apartamentului s-a gândit că singura soluție rămasă este să ceară ajutorul autorităților. Poliția a venit la fața locului, a constatat faptele și i-au sancționat pe tinerii care au locuit timp de șase ore cu amenzi în valoare de 2900 de lei pentru tulburarea liniștii publice și pentru riscurile create prin prisma organizării unei petreceri private pe timp de pandemie.

Aceştia au identificat doi tineri care participau la o petrecere. Aceştia au fost sancţionaţi la Legea 61/1991 pentru sancționarea faptelor de încălcare a unor norme de conviețuire socială, a ordinii și liniștii publice şi la Legea 55/2020, privind unele măsuri pentru prevenirea și combaterea efectelor pandemiei de COVID-19, pentru organizarea petrecerii.„, a fost declarația dată de IPJ Constanța.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: