Redactia.ro
Home » TV » Imagini șocante la Survivor România! Elena și Grațiela la un pas de bătaie?!

Imagini șocante la Survivor România! Elena și Grațiela la un pas de bătaie?!

GALERIE FOTO (2) Imagini șocante la Survivor România! Elena și Grațiela la un pas de bătaie?!

Imagini șocante la Survivor România! Momente tensionate între Elena și Grațiela. Tensiunile dintre artista Elena și soția lui Andrei Duban, Grațiela, pare că nu au sfârșit.

Imagini șocante la Survivor România! Elena și Grațiela la un pas de bătaie?!

Elena Ionescu și Grațiela Duban au ceva de împărțit în fiecare ediție a emisiunii Survivor România, ceea ce denotă faptul că cele două nu se suportă absolut deloc.

Potrivit Cancan.ro, în promo-ul făcut emisiunii de luni, se observă o adevărată criză de nervi pe chipul Grațielei Duban după ce ELena i-a spus să nu mai joace teatru. ”Eu nu joc teatru niciodată”, a fost răspunsul Grațielei.

Cu lacrimi în ochi, Grațiela a declarat că nu vrea ca Elena să o strige mincinoasă, susținând clar că ea nu este o persoană mincinoasă.

Promo-ul din această seara va scoate la iveală conflictele care au loc pe insulă, mai ales tensiunea dintre cele două faimoase. De asemenea, nu se pot exclude momente mai încinse.

Andrei Duban a postat un mesaj…haios

Andrei Duban a postat un mesaj haios pe pagina sa de socializare, care i-a făcut pe fanii lui să se gândească chiar la Grațiela.

Vorbesc doi prieteni:
– Frate, sunt șocat, nevastă-mea vrea să facă sex în trei!
– De ce? Nu e chiar rău, gândește-te și tu, senzații noi, vă mai împrospătați și voi relația, privește din alt punct de vedere, e chiar cool, care e problema ta?
– Problema este că eu nu sunt pe listă” a fost bancul postat de Andrei Duban, pe care fanii acestuia l-au interpretat imediat ca fiind o replică la adresa lucrurilor făcute de soția sa, la ”Survivor România”.

Grațiela Duban a fost filmată în nenumărate rânduri când stătea în brațele faimosului Mihai Onicaș, după ce au făcut echipă și au adus un punct Faimoșilor. Soția lui Duban s-a așezat pe genunchiul lui Onicaș, fără a se simți rușinată de ceilalți.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: