Redactia.ro
Home » Știri » Imagini șocante! Momentul în care mașina în care se aflau doi tineri din Iași este spulberată de tren

Imagini șocante! Momentul în care mașina în care se aflau doi tineri din Iași este spulberată de tren

GALERIE FOTO (4)

Mai multe imagini șocante au fost surprinse de camerele de supraveghere la sfârșitul săptămânii trecute, atunci când o mașină în care se aflau doi tineri a fost spulberată pe calea ferată. Accidentul feroviar a avut loc în județul Iași. În urma impactului, cei doi tineri au murit pe loc. 

Imagini șocante! Momentul în care mașina în care se aflau doi tineri din Iași este spulberată de tren

Mașina în care se aflau cei doi tineri a fost spulberată de tren. Șoferul mașinii circula cu viteză și, cel mai probabil, acesta nu și-a dat seama că urmează o trecere peste calea ferată. Dovadă pentru acest lucru este faptul că nici nu a încetinit, deși acolo sunt montate indicatoarele Stop și Crucea Sfântului Andrei.

Abia în momentul în care și-a dat seama de pericolul, șoferul autoturismului a tras de volan spre stânga. Însă, a fost mult prea târziu. Mașina implicată în accident, un MBW  cu număr de înmatriculare de Suceava, a fost spulberată de tren și târâtă pe calea ferată, pe o distanță de zeci de metri. Trenul circula pe ruta Dorohoi-Iași. Impactul a fost unul extrem de violent, iar cei doi tineri și-au pierdut viața. Șoferul avea 23 de ani, iar iubita lui avea 25 de ani, amândoi fiind studenți în Iași.

La fața locului s-au deplasat mai multe echipaje ale Inspectoratului pentru Situații de Urgență, care au intervenit cu două autospeciale de stingere, un echipaj de descarcerare și un echipaj de prim ajutor. Pentru victimele din accidentul feroviar a fost chemat și un elicopter. Însă, din păcate, acestea nu au mai putut fi salvate.

La faţa locului s-au deplasat 16 subofiţeri din cadrul Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă, care intervin cu două autospeciale de stingere a incendiului, un echipaj de descarcerare şi un echipaj de prim ajutor. S-a deplasat şi un elicopter şi un echipaj al Serviciului Judeţean de Ambulanţă. Din păcate, persoanele din maşină au fost găsite decedate”, a precizat Georgică Onofreiasa, purtător de cuvânt în cadrul Inspectoratului pentru Situații de Urgență Iași, informează Agerpres.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: