Redactia.ro
Home » Știri » Imagini șocante. Toaleta cu 3 WC-uri dintr-un spital din Cluj

Imagini șocante. Toaleta cu 3 WC-uri dintr-un spital din Cluj

GALERIE FOTO (4) Imagini șocante. Toaleta cu 3 WC-uri dintr-un spital din Cluj

Deputatul USR Emanuel Ungureanu a publicat pe Facebook imagini din Spitalul de Boli Psihice Borșa, din județul Cluj, cu toaleta pentru femei care are 3 WC-uri alăturate.

Imagini șocante. Toaleta cu 3 WC-uri dintr-un spital din Cluj

Potrivit Mediafax, deputatul USR Emanuel Ungureanu a publicat câteva imagini pe Facebook cu toaleta pentru femei din Spitalul de Boli Psihice Borșa, din județul Cluj.

Incredibil! Spitalul de Boli Psihice Borșa, județul Cluj, etajul 1. Toaleta pentru Femei! Nou în România! Toaleta cu 3 WC-uri în aceeași baie! Pofitiți la baie, vă rugăm! Se poate face …în grup, poftiți, nu fiți timizi!„, scrie deputatul pe Facebook.

Conform acestuia, băile sunt amplasate într-o unitate sanitară acreditată de Autoritatea Națională pentru Managementul Calității în Sănătate.

Cine conduce această instituție? Vasile Cepoi, un cameleon politic care a făcut din ANMCS una dintre cele mai mari CĂPUȘE din sistemul sanitar românesc„, adaugă Ungureanu.

Un utilizator comentează:”Poze, video-uri.E plin Facebook! Dar ceva se face înafară de postări?”. Răspunsul deputatului a fost, „Da, vă anunțâ noul ministru al Sănătății, în câteva zile. Bolnavii vor fi scoși din acel infern!”

Citeste si:Femeia a cumpărat un ursuleț dintr-un târg de vechituri și i l-a dat fetiței ei. La un moment dat, din jucărie se auzea o voce de bărbat! De ce era ursulețul unul special

Loading...