Redactia.ro
Home » Știri » BREAKING NEWS! Imagini șocante! Trenul turistic Mocănița s-a răsturnat după impactul cu o mașină VIDEO

BREAKING NEWS! Imagini șocante! Trenul turistic Mocănița s-a răsturnat după impactul cu o mașină VIDEO

Incidentul din dimineața zilei de duminică, petrecut în localitatea Moldovița, județul Suceava, între trenul turistic „Mocanița” și un autoturism, a stârnit interesul publicului și a ridicat întrebări cu privire la circumstanțele acestui eveniment nefericit. Cu un mecanic de locomotivă cu experiență și un șofer de autoturism aparent experimentat, ceea ce s-a întâmplat aruncă lumină asupra importanței respectării regulilor de circulație și a acordării priorității.

Trenul turistic Mocănița s-a răsturnat

Astăzi de dimineața, în jurul orei 10:30, trenul turistic „Mocanița” se afla într-o plăcută călătorie prin frumoasa localitate Moldovița, celebră pentru frumusețea ei naturală. Conducătorul trenului, un mecanic de locomotivă cu o experiență vastă de 53 de ani, face parte din echipa care asigură călătoriilor feroviare sigure pentru turiști.

Pe de altă parte, în același moment, un autoturism condus de un bărbat în vârstă de 43 de ani ieșea din curtea sa. Se presupune că șoferul autoturismului era un conducător auto experimentat, ceea ce face incidentul și mai surprinzător. Din păcate, în ciuda experienței acestuia, se pare că nu s-a asigurat corespunzător și a lovit locomotiva trenului „Mocanița”.

Ce s-a întâmplat cu trenul Mocănița

Primul aspect important de evidențiat este că, potrivit informațiilor de ultimă oră, locomotiva a fost repusă pe șine, ceea ce indică faptul că pagubele nu au fost majore și că trenul va continua călătoria. Cu toate acestea, se pare că șoferul mașinii a fost principalul responsabil pentru incident.

Din primele cercetări, rezultă că șoferul autoturismului nu a acordat prioritate de trecere trenului. Acest lucru a condus la o coliziune inevitabilă între cele două vehicule. Conducătorul auto a fost sancționat contravențional, iar dreptul său de a conduce a fost suspendat temporar, ceea ce subliniază seriozitatea neglijenței sale.

Din fericire nu există victime

Un aspect de lăudat în această situație este faptul că atât mecanicul de locomotivă, cât și șoferul autoturismului au fost testați cu aparatul etilotest, iar rezultatele au fost negative în ambele cazuri. Acest lucru indică faptul că consumul de alcool nu a fost un factor în producerea incidentului.

De asemenea, este de remarcat că, în ciuda impactului și a forței coliziunii, nu s-au înregistrat victime umane. Doar pagube materiale au fost înregistrate în urma evenimentului. În momentul impactului, în trenul „Mocanița” se aflau aproximativ 20 de turiști, care au avut norocul de a scăpa nevătămați.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: