Redactia.ro
Home » TV » Împăcare neașteptată în showbiz. Alex Velea nu-i mai vorbea de 12 ani

Împăcare neașteptată în showbiz. Alex Velea nu-i mai vorbea de 12 ani

Împăcare neașteptată în showbiz. Alex Velea nu-i mai vorbea de 12 ani

Colaborare-surpriză în showbizul românesc! Foștii colegi și prieteni Alex Velea și Connect-R s-au împăcat și au revenit la sentimentele bune care i-au unit acum 12 ani. Reuniunea va avea loc la concertul aniversar al celui din urmă.

Alex Velea și Ștefan Mihalache, artistul ce-și spune Connect-R, au cunoscut afirmarea destul de greu, s-au lansat în aceeași perioadă, au fost frați de sânge și ani buni au fost nelipsiți de la evenimentele mondene ale Bucureștiului. Apoi, chiar melodia care ar fi trebuit să le pecetuiască frăția, hitul ”Dacă dragostea dispare” (2007), i-a învrăjbit. Motivul: s-au simțit păcăliți unul de celălalt în privința stabilirii contribuției fiecăruia la compunerea melodiei. Neînțelegerea, în loc să fie stinsă de timp, înțelepciune și intervenția împăciuitoare a celor din jur, a fost alimentată chiar de impresarii celor doi. Așa s-a ajuns ca ”frații” să se renege și să nu-și mai vorbească.

Alex Velea și Connect-R în 2007, pe când au înregistratrat videoclipul piesei ”Dacă dragostea dispare” Anii au trecut, între timp amândoi s-au maturizat, fiecare și-a consolidat numele și poziția în lumea artistică, și-au făcut și desfăcut familii, după care și-au dat seama că… le e dor să fie împreună! Prin urmare, au decis să urce pe scenă și să facă show așa cum făceau în urmă cu 12 ani. Alex Velea i se va alătura lui Connect-R în spectacolul aniversar al acestuia, programat la Sala Palatului pe 9 iunie, când interpretul împlinește 37 de ani. Velea, căruia fanii i-au cerut în repetate rânduri să cânte iar cu fostul lui coleg, va fi însoțit la concertul lui Connect-R de Antonia, Nicole Cherry, Damian Drăghici și cântărețul de rap Shift.

Citește și: Cum au apărut Alex Velea și Antonia la petrecerea Viva!? Toată lumea și-a dat coate

Alex Velea a avut parte și de experiențe neplăcute de-a lungul carierei sale

Alex Velea și-a amintit de una dintre cele mai neplăcute experiențe pe care le-a trăit în timpul unui concert. Aflat la Madrid, acesta a căzut de pe bar.

Dezvăluirea a fost făcută de cântăreț la emisiunea „Vulturii de noapte”, de la postul de televiziune Kanal D. „Când eram puști, aveam 16-17 ani, eram la un concert și l-am văzut pe Nick de la N&D căzând de pe scenă. Dar s-a spart, adică s-a prăvălit. A dansat, ce a făcut, a mai făcut un pas și a căzut planetă. Nu s-a lăsat, era jos și cânta. Nu s-a oprit o secundă. În capul meu de atunci mă închipuiam că o să fiu un mare superstar, că o să fac, o să dreg. Și mă întrebam ce o să fac dacă o să cad pe scenă.

Peste ani soarta mi-a demonstrat că pot să cad foarte ușor. Eram pe un bar, în Madrid, în Spania. Eram pe un bar destul de îngust și am vrut să fac o săritură, ceva. Am vrut să evit capul unui tânăr cetățean, i-am evitat capul, dar am nimerit cu călcâiul exact în paharul lui. Mi-a alunecat piciorul și m-am dus jos, planetă, pe spate, cântând „Cai verzi pe pereți”. Î n secunda doi, eram în picioare, cu pantalonul rupt între picioare și la genunchi, cu adrenalina la maxim. Nu mai știam dacă îmi curge sânge pe undeva, dacă am murit, sunt în Rai. Știu că totul a continuat. Într-o fracțiune de secundă s-a întmplat jos-sus”, a povestit Alex Velea, potrivit wowbiz.ro.

Citește și: Cum au apărut Alex Velea și Antonia la petrecerea Viva!? Toată lumea și-a dat coate

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: