Redactia.ro
Home » Monden » Impresarul lui Benone Sinulescu a vorbit despre ultimele zile din viața artistului. „Le-a fost frică să o facă…”

Impresarul lui Benone Sinulescu a vorbit despre ultimele zile din viața artistului. „Le-a fost frică să o facă…”

La vârsta de 84 de ani, Benone Sinulescu s-a stins din viață și a lăsat un gol imens în inimile celor care l-au iubit. A rămas în amintirea tuturor drept un artist desăvârșit, o persoană a cărei energii și bună dispoziție reușea de fiecare dată să aducă zâmbetul pe chipul celor din jur. Vestea morții sale a fost una neașteptată, problemele de sănătate  cu care se confrunta cântărețului nefiind unele foarte grave, însă organismul său a cedat în cele din urmă.

Elena Sinulescu a făcut anunțul devastator despre moartea acestuia și i-a fost alături în ultimele momente. Inima lui Benone Sinulescu a încetat să bată în casa unde a trăit, iar cea care i-a jurat iubire veșnică l-a îngrijit cum a putut mai bine. Fiind o situație deosebit de dificilă, soția artistului nu a putut să articuleze prea multe despre cele întâmplate. Le-a cerut însă tuturor să-i ofere intimitatea de care are nevoie în aceste momente, informându-i pe cei care l-au iubit pe cântăreț doar despre formalitățile funerare ce vor urma în aceste zile.

Impresarul lui Benone Sinulescu a vorbit despre ultimele zile din viața artistului

Impresarul domnului Sinulescu a oferit mai multe detalii despre ultimele zile ale artistului, relatând despre problemele de sănătate pe care le întâmpina. La vârsta de 84 de ani se bucura de o o stare bună, iar medicii plănuiau să-i facă o operație de carotidă. Pneumonia pe care a dezvoltat-o în ultimele zile i-a slăbit organismul, iar în cele din urmă a pierdut lupta cu boala.

Ionuț Pavel a mărturisit însă că legătura dintre el și Elena Sinulescu nu era una apropiată. În timp ce soția artistului a mărturisit ieri că Benone Sinulescu nu a fost la spital de teamă să nu se infecteze cu noul virus, impresarul său a prezentat o altă variantă. Conform declaraților acestuia, cântărețul ar fi fost internat la sfârșitul acestui sfârșit de săptămână, dar cadrele medicale nu i-au putut oferi prea mult ajutor.

„Trebuia să facă operație la carotidă. Le-a fost frică să o facă din cauza vârstei, și lui și soției. Dar problema a fost pneumonia care s-a dezvoltat și…în patru zile s-a terminat tot.

Eu știu că a fost în spital în ultimele zile, sâmbătă și duminică. Eu nu mă înțelegeam foarte bine cu familia, de acceea niște prieteni îmi spuneau ce se întâmplă. Dar, oricum, ce era de făcut? Chiar nu știu, asta e situația acum. Nu e vorba de covid, era și vaccinat. N-are legătură.

Dar, din păcate, la vârsta lui, și din cauza faptului că a stat mult în pat, pneumonia s-a dezvoltat”, a spus Ionuț Pavel, impresarul lui Benone Sinulescu, în cadrul emisiunii prezentate de Cătălin Măruță de pe Pro TV.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: