Redactia.ro
Home » Monden » În bucătăria Octaviei Geamănu miroase a bețișoare parfumate. Ce i-a spus soțul: „Iubirea mea, arăți prea bine ca să gătești!”

În bucătăria Octaviei Geamănu miroase a bețișoare parfumate. Ce i-a spus soțul: „Iubirea mea, arăți prea bine ca să gătești!”

GALERIE FOTO (2)

Octavia Geamănu și Maria Ionescu, liderul trupei Direcția 5, sunt căsătoriți de 7 ani, trăiesc o superbă relație de iubire și sunt părinții unui băiețel, Andrei, care le-a înseninat familia. Recent, fosta știristă a mărturisit că nu le are cu gastronomia, iar tocmai din acest motiv, bucătăria ei miroase a bețișoare parfumate. Iată toate detaliile din spatele acestei declarații!

În bucătăria Octaviei Geamănu miroase a bețișoare parfumate

Fosta știristă a povestit public că nu se pricepe deloc în bucătărie în pregătirea meselor principale, motiv pentru care comandă deseori mâncare sau cheamă pe cineva să gătească. Totuși Octavia Geamănu susține că prăjiturile sunt punctul ei forte, fiind singurele preparate care îi ies delicios. Vedeta a povestit public că soțul ei a îndemnat-o să stea departe de bucătărie:

„Nu gătesc, avem pe cineva care vine și ne gătește sau comandăm cel mai des. Nu îmi place să gătesc deloc și nu are rost. Partea bună în toată povestea asta cu gătitul este că soțul meu m-a educat în direcția asta. La început, am avut și eu diverse tentative, am ars oale și mi-a zis: “Iubirea mea, arăți prea bine ca să gătești! Deci ‘bucătăria nu e pentru tine’. Și la mine în bucătărie miroase a bețișoare parfumate. Îmi place totuși să fac prăjituri, foarte des fac prăjituri, îmi place la nebunie. Mă pricep să fac orice rețetă, fac de drag și de plăcere deserturi, dar le dau prin cartier vecinilor, îi invit la noi. Nu le mănânc, doar îmi place să le fac. Îmi place ideea de a-mi petrece timpul cu Andrei în bucătărie și de a face ceva cu el, adică să îi fac totuși cunoștință cu bucătăria, că la un moment dat se va muta și el singur”, a declarat aceasta, pentru Unica.ro.

Octavia Geamănu nu suportă dezordinea

Octavia Geamănu susține că o deranjează foarte tare dezordinea, motiv pentru care și-a educat fiul să fie responsabil cu fiecare lucru pe care îl folosește, astfel încât totul să fie pus la locul lui:

„Nu există să fie ceva care nu e pus la locul lui, este plăcerea de a trăi într-un mediu curat, ordonat și dorința de a-l învăța pe Andrei de mic cu disciplina în tot ceea ce înseamnă viață, pornind de la cum arată casa, la felul în care ne purtăm cu restul lumii, pentru că cei 7 ani de acasă nu se rezumă la bun simț, ci se rezumă la ceea ce vezi la părinții tăi, ceea ce vezi în mediul în care trăiești, acești ani sunt foarte importanți pentru mine. Pur și simplu îmi face mare plăcere să fie totul ordonat”, a mai spus Octavia Geamănu, pentru sursa mai sus menționată.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: