Redactia.ro
Home » Monden » În ce hal a ajuns Beyonce de România de când a lăsat-o Nicolae Guţă. Nu mai are nici dinţi în gură

În ce hal a ajuns Beyonce de România de când a lăsat-o Nicolae Guţă. Nu mai are nici dinţi în gură

GALERIE FOTO (4) Beyonce de Romania

Beyonce de România, fosta amantă a lui Nicolae Guță, se descurcă foarte greu după despărțirea de manelist. Aceasta nu mai are același aspect îngrijit de altădată și se descurcă greu cu banii. Iată cum a ajuns Beyonce de România, după separarea de Nicolae Guță.

Cum arată acum Beyonce de România, de când este singură

Au trecut câțiva ani de la despărțirea lui Nicolae Guță de Mădălina Georgiana Dumitru, iar acum aceasta se descurcă foarte greu. A rămas cu micuța Anais, fetița pe care o are împreună cu Nicolae Guță și pe care trebuie să o crească singură. Ea trebuie să îi ofere un trai decent fiicei sale, așa că, după cum mărturisește chiar ea, trebuie să facă mari sacrificii și să renunțe la ea pentru fiica ei.

Tocmai de aceea, fanii au zărit-o pe Beyonce de România, într-un live făcut de ea, fără un dinte în gură. Aceștia au criticat-o imediat, dar fosta amantă a lui Guță a rezolvat problema în câteva zile, pentru că la umătoarea sa apariție, dantura ei era perfectă.

Problemele dintre Beyonce de România și Nicolae Guță nu se mai termină, pentru că acesta nu vrea să își vadă fata și nici nu îi plătește pensia alimentară la timp.

‘Acum, Anais nici măcar nu îi mai spune ”tati” când îl vede la televizor. Îi spune ”Cuculae” și cere să se schimbe canalul TV. A înțeles, a simțit și ea că a fost abandonată definitiv. La început a suferit cumplit, nu înțelegea ce a făcut ea de nu o mai iubește tatăl. Dar, acum, s-a obișnuit și l-a uitat, știe că singurul sprijin al ei este familia mamei sale, adică Mădălina și bunica ei’, au declarat apropiații lui Beyonce de România.

Singurele momente când se interesa de fata lui, era când se certa cu actuala soție, potrivit Mădălinei Dumitru.

‘Când era certat cu Cristina, soția lui, o mai bagă în seama pe Anais. Acum însă, după ce s-a împăcat, nici nu mai vrea să audă de față. Adică, nu sună niciodată și, culmea, nici nu răspunde la telefon. Asta e, asta înțelege el din ideea de a fi tată”, a spus Beyonce de România.

Mai mult, Nicolae Guță a spus că  nu îl interesează ce se va întâmpla cu fiica lui, daca Beyonce de România pățește ceva.

“Dacă mori, nu mă interesează ce se întâmplă cu ce lași după ține. Să rezolvi problema copilului, să îl crească mama ta”, i-a transmis Guță fostei iubite.

Cât plătește lunar pensia alimentară Nicolae Guță

Nicolae Guță plătește lunar suma de 200 de lei pentru creșterea fiicei sale, după cum au decis magistrații. Suma nu este deloc îndeajuns pentru toate nevoile fetei, se plânge Beyonce de România.

„L-am dat în judecată, am câştigat custodia totală. Îi trimite 270 de lei pe lună. Zilele acestea trebuie să o trimită pe 2 luni, adică 600 de lei. Dacă îmi dă la zi, nici eu nu înţeleg nimic. Dacă te duci la un supermarket cu banii aştia… El spune că am răsfăţat-o foarte mult. Dacă ea îşi doreşte ceva, eu îi cumpăr. Mă las pe mine şi îi iau. Cu el nu ai ce să vorbeşti pentru că este cu cineva, femeia respectivă este însărcinată, nu-i permite celei mici să vorbească cu el. L-a sunat de câteva ori şi îi închide. În schimb, mă înţeleg foarte bine cu famila lui, cu copiii lui. De câte ori vin la ea, îi lasă bănuţi, vin cu cadouri, cu pungile pline”, a declarat Beyonce de România.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: