Redactia.ro
Home » Monden » În ce relație a rămas Carmen de la Sălciua cu fostul soț, Culiță Sterp: „Eu l-am iubit…”

În ce relație a rămas Carmen de la Sălciua cu fostul soț, Culiță Sterp: „Eu l-am iubit…”

GALERIE FOTO (6) În ce relație a rămas Carmen de la Sălciua cu fostul soț, Culiță Sterp

În ce relație a rămas Carmen de la Sălciua cu fostul soț, Culiță Sterp. Celebra artistă a fost căsătorită cu fostul concurent de la Survivor România. Carmen de la Sălciua a vorbit despre mariajul pe care l-a avut cu Culiță Sterp, dar și despre relația pe care o are în prezent cu fostul soț.

În ce relație a rămas Carmen de la Sălciua cu fostul soț, Culiță Sterp: „Eu l-am iubit…”

În ce relație a rămas Carmen de la Sălciua cu fostul soț, Culiță Sterp. Povestea de dragoste dintre Carmen de la Sălciua și Culiță Sterp a fost plină de momente mai puțin plăcute, iar după mai multe certuri și împăcari, cei doi au decis să divorțeze. Recent, artista a vorbit într-un podcast despre mariajul cu celebrul artist. Vedeta a fost acuzată de infidelitate, iar acum Carmen mărturisește că și-a iertat fostul soț și că se bucură pentru viața pe care o are acum.

Carmen a recunoscut că l-a iubit foarte mult pe Culiță, și că suferit mult în urma despărțirii de el. Cu toate astea, vedeta este fericită pentru că artistul și-a format o familie frumoasă alături de iubita sa, Daniela Iliescu. „Mi-a fost destul de greu pentru că un divorț nu e simplu. Mi-a fost greu, eu l-am iubit în relația aia. Îi mulțumesc lui Dumnezeu și pentru lucrurile mai puțin bune, mă bucur că e fericit și că are o viață bună. Nu mai păstrăm legătura”, a spus Carmen de la Sălciua la „Viața vedetelor”.

Totodată, Carmen de la Sălciua a vorbit și despre informațiile potrivit cărora ea l-ar fi înșelat pe Culiță. Artista a menționat că acest lucru nu este adevărat, mărturisind că este fidelă în cuplu. „Nu am înșelat niciodată, nu este adevărat, n-am înșelat niciodată. Eu eram plecată de acasă în momentul în care am început relația cu Cosmin și nu l-am înșelat niciodată”, mai spunea artista.

Carmen de la Sălciua, adevărul despre căsnicia cu fostul soț

Carmen de la Sălciua este una dintre cele mai apreciate cântărețe din România și mereu a fost sinceră atunci când a venit vorba despre viața ei personală. În urmă cu ceva timp, artista a făcut câteva declarații mai puțin cunoscute despre Culiță Sterp. Perioada de după divorț a fost una dificilă pentru Carmen. Vedeta a recunoscut că avea momente în care era la pământ, iar faptul că și-a format legătura cu Dumnezeu a ajutat-o să treacă peste momentele grele. „Am avut momente în care în fața oamenilor păream o persoană fericită și în casa mea poate mă târam pe jos. Sunt momente în viața asta în care nu poți să spui și vin blocajele astea. Asta m-a îndepărtat de oameni. Mi-am reînodat relația cu Dumnezeu mult mai profund în perioada asta cât am fost așa”, a declarat Carmen de la Sălciua pentru Antena 1.

Deși a fost acuzată în nenumărate rânduri că i-ar fi fost infidel artistului, vedeta a preferat să nu ofere mai multe detalii despre cauzele care au dus la divorțul dintre ea si artist. „Cea mai mare cumpănă pe care mi-a întins-o destinul a fost divorțul. Până acum nu am avut accidente. Am suferit cel mai tare atunci când s-a lovit în mine foarte mult, iar eu dintr-un bun simț ieșit din comun, am încercat să evit. Din respect pentru fanii care ne-au iubit, am spus anumite chestii de suprafață, nu ma intrat niciodată în adâncuri, pentru că riscam să încep un nou război, iar eu îmi doresc să stau departe de scandal”, a spus ea.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: