Redactia.ro
Home » Monden » Cine a fost Ion Șmecherul, ciobanul iubit de Iancu și Culiță Sterp. Care a fost nume lui real și câți ani avea

Cine a fost Ion Șmecherul, ciobanul iubit de Iancu și Culiță Sterp. Care a fost nume lui real și câți ani avea

Ion Șmecherul a fost o figură foarte îndrăgită în mediul online, iar vestea morții lui i-a lăsat pe toți apropiații lui fără cuvinte. Printre aceștia s-au numărat și Iancu și Culiță Sterp, care l-au ajutat pe cioban să devină celebru și să ducă o viață cât mai bună. S-a stins din viață mult prea devreme, victimă a unui viciu pe care l-a scăpat de sub control.

Cine a fost Ion Șmecherul, ciobanul iubit de Iancu și Culiță Sterp

Ion Șmecheru a devenit cunoscut în România după ce prietenii săi l-au filmat și l-au postat în mediul online. Așa a ajuns să-i cunoască pe Iancu și Culiță Sterp, care au prins imediat drag de el. Era un bărbat simplu, care nu se bucura de împlinire materială, dar reușea mereu să-i facă să zâmbească pe cei din jurul său.

Care a fost nume lui real și câți ani avea

Numele lui real a fost Ion Mocanu și avea vârsta de 34 de ani. Era cioban în Miercurea Sibiului, iar în timpul liber iubea să-i facă pe toți să râdă. Viața nu a fost foarte darnică cu el, însă a avut parte de un mare noroc: Iancu și Culiță Sterp l-au remarcat, așa că au făcut tot posibilul să-l ajute.

În urmă cu un an, frații Sterp au făcut un gest pe care nu mulți ar putea să-l înfăptuiască. I-au construit o casă lui Ion Șmecheru, care până atunci nu se bucurase niciodată de propriul său cămin. Locuința a fost ridicată cu ajutorul financiar al celor doi frați, dar și al donațiilor din mediul online. Ciobanul i-a cucerit pe oameni cu viața sa simplă. așa că fiecare a încercat să-l ajute cât mai mult.

S-a stins din cauza consumului excesiv de alcool

Vestea că acesta s-a stins din viață atât de devreme a fost un adevărat șoc pentru toată lumea. Nu avea probleme de sănătate și era mereu plin de energie, însă se lupta cu un viciu care în cele din urmă la răpus. Atunci când nu muncea, Ion Șmecherul obișnuia să bea, iar de cele mai multe ori întrecea măsura. Ultima lună a fost critică pentru el, a intrat în comă alcoolică, iar organismul lui a cedat.

Culiță Sterp a explicat care au fost cauzele morții prietenului său, reușind pe această cale să tragă un semnal de alarmă important pentru toți cei care se confruntă cu această dependență teribilă.

„Băutura nu e bună fraților, noi tot timpul i-am spus să o lase mai moale și am vrut sa îl aducem pe drumul cel bun, dar e foarte greu când ești dependent. El, de o lună de zile, era în concediu și a cam băut în fiecare zi, astăzi a intrat în comă alcoolica și, din păcate, nu s-a mai trezit, i-a cedat organismul!”, a scris Culiță Sterp pe Facebook.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: