Redactia.ro
Home » Monden » În ce stare se află acum vila lui Alexandru Arșinel. Imobilul de la mare a fost ținta hoților câțiva ani la rând

În ce stare se află acum vila lui Alexandru Arșinel. Imobilul de la mare a fost ținta hoților câțiva ani la rând

GALERIE FOTO (9)

În pitorescul decor al litoralului românesc, la intrarea în 2 Mai, se înalță o vilă deosebită care a aparținut regretatului actor Alexandru Arșinel. În ultimii ani, această frumoasă locuință a fost pusă la dispoziția turiștilor, funcționând ca un hotel de lux. Deși Marilena, soția iubitului artist, a părăsit această lume în luna iunie, vila a rămas îngrijită și primitoare de fiecare dată când oaspeții trec pragul ei.

Cu generozitate și deschidere către ceilalți, Alexandru Arșinel a hotărât acum câțiva ani să ofere turiștilor ocazia de a se bucura de confortul și frumusețea casei sale de vacanță. Așadar, cei ce călcau pragul vilei aveau șansa să se simtă ca acasă, într-un loc care respiră istorie și artă, aducând în sufletele lor amintiri prețioase legate de acest remarcabil artist al scenei românești.

Cum arată vila lui Alexandru Arșinel din 2 Mai

Recent, această reședință a fost supusă unui proces de renovare complet, iar acum radiază un aer proaspăt și primitor. Curtea, plină de culori și verdețuri, este într-o stare impecabilă, îmbinând armonios aspectul îngrijit cu priveliștea minunată a mării, care se întinde pe malurile din apropiere.

Parcarea proprietății era mereu plină de mașini, semn că vilă rămâne una dintre opțiunile preferate ale turiștilor în căutarea unei experiențe de neuitat pe litoral. Proprietatea este cu adevărat impresionantă, având trei dormitoare spațioase, o bucătărie complet utilată și mobilată, băi moderne, mașină de spălat rufe, aer condiționat și un televizor cu ecran plat pentru relaxare.

Printre facilitățile pe care le oferea vila se număra și o terasă frumoasă, unde turiștii aveau la dispoziție tot ceea ce le era necesar pentru a pregăti un delicios grătar și a petrece momente plăcute în aer liber. Încă din 2018, Alexandru Arșinel a decis să ofere vila spre închiriere turiștilor care vizitau aceste meleaguri ale litoralului românesc. Aceasta putea fi închiriată în integralitatea ei, iar prețurile erau pe măsură: aproximativ 1.000 de lei pe noapte în extra-sezon și între 1.200 și 1.300 de lei în plin sezon, în anul 2022.

Vila a fost ținta hoților

De-a lungul timpului, vila a trecut și prin momente mai puțin plăcute, fiind prădată de hoți în repetate rânduri. Cu toate acestea, Alexandru Arșinel nu a abandonat casa sa de vacanță și a făcut tot posibilul pentru a o proteja și a o menține în cea mai bună formă.

„Au spart-o in decurs de trei zile de doua ori. Și anul acesta încă de trei ori. Unul după altul. Acum au furat un frigider, mașina de spălat”, a povestit Arșinel la România TV, la acel moment.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: