Redactia.ro
Home » Monden » În copilărie voia să fie băiețel, însă peste ani s-a transformat într-o femeie superbă. O recunoști?

În copilărie voia să fie băiețel, însă peste ani s-a transformat într-o femeie superbă. O recunoști?

GALERIE FOTO (6) În copilărie voia să fie băiețel

Una dintre cele mai longevive prezentatoare de televiziune a făcut dezvăluiri incredibile despre perioada copilăriei.

Marina Almășan, cea care a prezentat ani la rând una dintre cele mai urmărite emisiuni din România, voia să fie băiat când era mică, dar destinul i-a pregătit cu totul și cu totul altceva.

În copilărie voia să fie băiețel, însă peste ani s-a transformat într-o femeie superbă. O recunoști?

Marina Almășan, în vârstă de 57 de ani continuă să-șu uimească fanii cu aerul său tineresc și cu dezinvoltura pe care o afișează ori de câte ori este întâlnită.

Moderatoarea emisiunii „Femei de 10, bărbaţi de 10” a reușit să-și păstreze în toți acești ani atât optimismul, cât și tonusul, arătând mai tânără cu 10 ani.

Într-un interviu acordat pentru Adevărul.ro, Marina declara la un moment dat că în perioada copilăriei își dorea să fie băiat. Potrivit acesteia, rochițele și fustele le purta doar la ocazii speciale, în rest mai tot timpul era îmbrăcată în pantaloni scurți și toată ziua se urca în copaci.

Ei bine, cu trecerea anilor, Marina a știut ce vrea să facă și ce să ofere lumii. Aceasta a devenit una dintre cele mai iubite prezentatoare de televiziune din România.

Marina Almasan in copilarie
Sursa foto: Adevarul.ro

Marina Almășan încă mai crede în dragoste

Deși are 57 de ani și a avut parte de foarte multe schimbări în ultimii ani, Marina a rămas o femeie optimistă și încrezătoare. În cadrul aceluiași interviu, prezentatoarea declara că deși a avut două căsnicii eșuate, continuă să creadă în dragoste.

Eu sunt o perfecţionistă şi nu las niciun eşec fără să-l radiografiez temeinic şi să-mi asum erorile personale, încercând să le îndrept, pe viitor. Dar cred că principala mea vină, în ambele rânduri, a fost graba cu care am zis DA. Între timp, am citit multe pe tema „Nu accepta o căsnicie care ridică de la început semne de întrebare şi, mai ales, nu aştepta ca partenerul tău să se schimbe, căci acest lucru nu se va întâmpla niciodata„, declara Marina.

Marina Almășan are o fiică pe care o cheamă tot Marina, din prima căsătorie cu Dan Liviu Ungureanu și un băiat cu Victor Socaciu, de care a divorțat în urmă cu câțiva ani.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: