Redactia.ro
Home » TV » Marina Almășan a trăit spaima vieții ei. Ce a pățit prezentatoarea TV

Marina Almășan a trăit spaima vieții ei. Ce a pățit prezentatoarea TV

Marina Almășan

Marina Almășan a trecut prin niște clipe de groază, pe care le-a povestit prietenilor săi virtuali de pe Facebook. Aceasta tras o sperietură zdravănă din cauza fiului ei, Victor, după ce aceatsa  aplecat într-o drumeție în Munții Făgăraș.

Marina Almășan a trăit spaima vieții sale

Experiența pe care a trăit-o Marina Almășan nu o dorește nimănui. Aceasta a trecut prin niște momente dramatice, după ce fiul ei a plecat într-o expediție, alături de cel mai bun prieten al său și de cățelul familiei, pe nume Obama.

Cum destinația aleasă de aceștia au fost Munții Făgăraș, așa că semnalul nu era prea puternic, iar vremea nu a fost nici ea perfectă, iar Marina Almășan și-a făcut nenumărate griji pentru fiul ei, despre care a povestit pe pagina sa de Facebook.

Vedeta a povestit că nici măcar nu a putut dormi în cele patru zile ale expediției fiului său, pentru că și-a făcut prea multe griji.

Clipe de groază pentru Marina Almășan

“Acum,  că a trecut, pot să vorbesc! Cum credeţi că am petrecut eu ultimele zile? Într-un stres total şi cu insomnii nărăvaşe, generate toate de o “mică” expediţie, săvârşită de Victor, în Făgăraş, la varful Negoiu! L-au însoţit cortul, sacul de dormit, un rucsac cât un şifonier, apoi Vlad – prietenul lui şi sărmanul Obama, care a avut astfel experienţa vieţii!”, și-a început Marina Almășan povestirea pe Facebook.

Marina Almășan a explicat care a fost motivul pentru care a fost neliniștită în lipsa fiului ei. Condițiile meteo nu neapărat prielnice, dar și faptul că fiului nu a mai plecat niciodată pe munte, au făcut-o pe vedeta TV să trăiască spaima vieții ei.

”Vremea nu tocmai prietenoasă, aproape permanenta lipsă de semnal la mobil ( invers proporţionala cu îngrijorare mea! ), faptul că fost prima experienţă de acest gen, toate acestea suprapuse peste caracterul nărăvaş şi aventurier, dar şi peste încăpăţânarea şi ambiţia ce-mi caracterizează odrasla ( Doamne, cu cine-o fi semănând?) – toate m-au ţinut 4 zile într-o tensiune de nedescris, cu greu mascată de fotografiile pozitive de pe Facebook!”, a povestit vedeta.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: