Redactia.ro
Home » Știri »  În localitatea 23 august are loc un fenomen straniu. Primarul a chemat un expert FOTO

 În localitatea 23 august are loc un fenomen straniu. Primarul a chemat un expert FOTO

GALERIE FOTO (2)

Un fenomen straniu i-a alertat pe locuitorii localității 23 august. Primarul a fost nevoit să cheme un expert. Iată detaliile!

În localitatea 23 august are loc un fenomen straniu. Primarul a chemat un expert FOTO

O groapă de dimensiuni foarte mari i-a alertat pe locuitorii localității 23 August din Constanța. Acest fenomen extrem de ciudat a apărut din senin, chiar în mijlocul unui câmp, de parcă pământul de acolo ar fi dispărut pur și simplu. Primarul a fost nevoit să contacteze un geolog pentru a lămuri misterul acestei gropi.

Groapa care le-a dat bătăi de cap locuitorilor este adâncă mai bine de trei metri și cu cinci metri diametru. Aceasta a apărut fără nicio explicație, peste noapte pe un teren arabil din extravilanul localității 23 August, într-o zonă destul de îndepărtată. Cotidianul Ziua de Constanța  relatează faptul că „oamenii s-au speriat și au chemat specialiștii în ajutor pentru a descoperi ce s-a întâmplat acolo. Sunt doar ipoteze, dar nimeni nu știe cu certitudine cum s-a produs groapa”.

Autoritățile locale au împrejmuit zona în care se găsește această groapă, pentru a evita un posibil accident, deoarece în această zonă trec extrem de des utilaje agricole.

Sursa foto: stirileprotv.ro

Viceprimarul localității 23 august: „O să vină un specialist”

„Nu putem să spunem ce s-a întâmplat. O să vină un specialist care ne va da un punct de vedere, un geolog de la Constanța”, declară viceprimarul comunei, Dan Trușcă, citat de adevărul.ro.

Localitatea 23 August se învecinează cu stașiunea Costinești, dar și cu municipiul Mangalia.

Sursa foto: ziuaconstanta.ro

Etichete: