Redactia.ro
Home » Știri » În timp ce era condusă pe ultimul drum, o femeie a început să bată în sicriu. Ce s-a întâmplat cu ea

În timp ce era condusă pe ultimul drum, o femeie a început să bată în sicriu. Ce s-a întâmplat cu ea

În timp ce era condusă pe ultimul drum, o femeie a început să bată în sicriu.

În timp ce era condusă pe ultimul drum, o femeie a început să bată în sicriu. Familia unei femei din Peru a trecut prin momente de groază. În timp ce o conduceau pe ultimul drum, aceasta s-a trezit și a început să zgârie sicriu. Cum au găsit-o apropiații?

În timp ce era condusă pe ultimul drum, o femeie a început să bată în sicriu. Ce s-a întâmplat cu ea

Rosa Isabel Cespede Callaca, în vârstă de 36 de ani, a suferit un accident rutier grav, iar medicii au declarat-o moartă. De asemenea, cumnatul ei a murit, iar nepoții săi a suferit multiple răni. Îndurerate, rudele femeii s-au strâns pentru a o conduce pe ultimul drum. În urmă cu câteva zile a avut loc înmormântarea, când oamenii prezenti au auzit zgomote din sicriu. Când au deschis capacul au descoperit-o pe femeie cu ochii deschisi si respira foarte greu.

O filmare devenită virală în mediul online arată câțiva polițiști care transportau sicriul printr-o mulțime, până la camionetă și apoi pe femeie în cosciug, înconjurată de mai mulți medici. „A deschis ochii și era transpirată. M-am dus imediat în birou şi am sunat la poliţie”, a declarat Juan Segundo Cajo, un angajat al cimitirului.

Rosa, 36 de ani a fost transportată de urgența la spital, unde a fost conectată la aparate. Medicii au confirmat că aceasta avea semne vitale, iar condiția ei s-a îmbunătățit după ce a primit îngrijiri medicale. La acel moment, familia era șocată și fericită că Rosa nu a murit și că există șansă să își revină. Din păcate, starea ei de sănătate s-a înrăutățit și s-a stins din viață după câteva ore. „Vrem să știm de ce a reacționat nepoata mea ieri, când o duceam să fie îngropată. Avem videoclipuri în care ea împinge și atinge sicriul”, a spus nervoasă una dintre mătușile femeii, potrivit Daily Mail.

 

Potrivit familiei, s-ar fi ajuns în această situație după ce medicii de la Spitalul din Ferenafe, unde fusese transportată femeia după accident nu și-au dat seama că aceasta era în comă, declarând-o moartă. De asemenea, poliția investighează dacă personalul spitalului a declarat-o moartă pe Rosa, deci era in viata, si a trimis-o la morgă fară a verifica dacă era de fapt moartă. Totodată, anchetatorii cercetează pentru a afla dacă personalul spitalului a deconectat-o pe Rosa de la aparate, a declarat-o moartă și a trimis-o la morgă fără o examinare corespunzătoare.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: