Redactia.ro
Home » Monden » În urma cu 26 de ani, fiica celebrilor Al Bano și a Rominei Power a dispărut subit. Abia acum s-a aflat ce s-a întâmplat

În urma cu 26 de ani, fiica celebrilor Al Bano și a Rominei Power a dispărut subit. Abia acum s-a aflat ce s-a întâmplat

Dispariția fiicei celebrilor Al Bano si a Rominei Power a fost puternic mediatizată în trecut. Acum, cazul a luat o întorsătură ciudată. Se pare că există o posibilitate ca fiica celor doi să fi fost găsită.

Ce s-a întâmplat de fapt cu fiica celor două staruri

Presa a făcut publice informații importante despre dispariția fiicei lui Al Bano și a Rominei Power. Cei doi mari artiști și-au pierdut fiica în urmă cu 26 de ani. Ylena Carruisi a dispărut în timp ce se afla la studii în Statele Unite ale Americii. Potrivit presei și informațiilor poliției americane de la acea vreme, fiica celor doi ar fi fost văzută pentru ultima oară în orașul New Orleans, la data de 6 ianuarie 1994.

Acum, se zvonește că autoritățile ar fi găsit-o pe fiica pierdută a celor doi. Autoritățile americane anchetează posibilitatea ca o femeie neidentificată, victimă a unui accident rutier petrecut în urmă cu 26 de ani în statul Florida, să fie fiica dispărută a celor doi. Poliția italiană i-ar fi cerut luio Al Bano să le dea o probă de salivă pentru a putea fi comparat ADN-ul din probe cu cel al victimei. Conform site-urilor internaționale, victima ccidentului este o femeie de aproximativ 22 de ani, iar Ylenia la acea vreme avea 23 de ani. Cadavrul femeii necunoscute ar fi fost găsit la data de 15 septembrie 1994 într-o benzinărie din Florida.

Informațiile apărute în presă spun că femeia neidentifficată ar fi fost victim unui camionagiu pe numele lui Keith Hunter Jesperson, un criminal in serie cunoscut drept Happy Face Killer. Acesta ar fi fost încarcerat în anul 1995 și condamnat la închisoare pe viață pentru opt crime, cu toate că a recunoscut 180, dar nu au putut fi toate dovedite. A fost făcută și o reconstituire 3D a trăsăturilor victimei și se pare că aceasta ar semăna destul de bine cu fiica celor două megastaruri.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: