Redactia.ro
Home » Monden » Înainte să-i fie infidel, Laurențiu Reghecampf i-a făcut Aneimaria Prodan o declarație de dragoste emoționantă

Înainte să-i fie infidel, Laurențiu Reghecampf i-a făcut Aneimaria Prodan o declarație de dragoste emoționantă

Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf trec prin cea mai dificilă perioadă a vieții lor de familie, căci mariajul lor a ajuns la final. Antrenorul de fotbal i-a fost infidel soției sale, iar singura variantă care le-a mai rămas este divorțul. Astăzi însă, departe de scandalurile care i-au avut drept protagoniști din ultimele săptămâni, întoarcem clepsidra timpului către un moment fericit al căsniciei lor. Înainte să o rănească mai tare ca oricine, soțul impresarei și-a mărturisit dragostea și avea doar cuvinte de laudă la adresa acesteia.

Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf au fost mereu în viziune opiniei publice o familie perfectă, în care dragostea, respectul și dorința de prosperitate au domnit mai presus de orice. S-au căsători în 2008 și avut urcat împreună fiecare treaptă importantă a vieții, iar munca depusă și sacrificiile pe care le-au făcut și-au arătat negreșit rezultatele. După 13 ani împreună, au ajuns să aibă numeroase afaceri și proprietăți, precum și o avere impresionantă. Copiii lor, în aceeași măsură, le-au urmat exemplul și au excelat în orice au făcut, iar acest lucru nu le-a oferit decât motive de mândrie.

În tot timpul în care mariajul lor a decurs cum nu se putea mai bine, impresara de fotbal și-a susținut soțul indiferent de circumstanțe și i-a fost cel mai de seamă sprijin. A fost foarte vocală atunci când a venit vorba de dragostea pe care i-o poartă „soarelui” său, iar declarațiile sale de dragoste au impresionat mereu publicul din țara noastră.

Laurențiu Reghecampf i-a făcut Aneimaria Prodan o declarație de dragoste emoționantă

Cu toate că dragostea pe care i-a purtat-o Anamariei nu poate fi contestată, Reghecampf a fost modest în ceea ce privește cuvintele de dragoste la adresa parteneri sale. Ocaziile în care a vorbit despre acest subiect au fost rare, dar mesajul său a fost de fiecare dată același: era mândru că are lângă el o femeie puternică și devotată, pe care a respectat-o și a iubit-o extraordinar de mult. A recunoscut că fără soția sa poate nu s-ar fi bucurat de același succes pe plan profesional, așadar meritul acesteia trebuie apreciat.

„Eu, mai tăcut din fire, ea vorbăreață și foarte expansivă. Își punea amprenta asupra oricui intra cu ea în contact, fără doar și poate. […] Mi-a dat încredere fără limită, mi-a explicat ce înseamnă imaginea în tabloul unui om perfect. Când am încheiat cariera de fotbalist îmi aduc aminte că am ieșit în grădina caseu și, zâmbind, mi-a spus: `De azi mergem pe alt drum, o să ajungi cel mai mare antrenor! O să facem tot ce este posibil omenesc ca tu să faci istorie în antrenorat`.  […] Cred cu tărie că în soarta oricărui bărbat de succes stă o femeie puternică.” a mărturisit Laurențiu Reghecampf în cartea „Da, sunt cea mai bună”.

Povestea lor de dragoste a ajuns la final

Toate acestea sunt însă de domeniul trecutului, deoarece Laurențiu Reghecampf a ales să-și petreacă restul vieții alături de altă femeie. Zvonurile despre divorț au devenit din ce în ce mai pronunțate în ultima jumătate de an, iar în cele din urmă fotografiile în care apare alături de iubita sa au pus punct căsniciei sale.

Anamaria Prodan a încercat până în ultimul moment să-și apere soțul și să nu dea crezare celor scrise în presă, dar iată că a primit o lovitură la care nu s-ar fi așteptat vreodată. Divorțul a fost confirmat, iar în scurt timp cei doi nu vor mai fi căsătoriți și nu vor mai avea nimic de împărțit

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: