Redactia.ro
Home » Știri » Înainte să se apuce de muzică, făcea pantofi și… pâine. Carmen Șerban a început cu munca de jos

Înainte să se apuce de muzică, făcea pantofi și… pâine. Carmen Șerban a început cu munca de jos

GALERIE FOTO (2)

Cântăreața Carmen Șerban a fost invitată la emisiunea “Vorbește lumea” de la ProTV, unde a povestit câteva frânturi din viața ei. Artistei nu îi este rușine cu fostele locuri de munca pe care le-a avut înainte să se apuce de muzică.

“Am făcut pâine, am făcut contabilitate, am lucrat la o fabrica de pantofi… Făceam focul cu țiței când făceam pâine într-un cuptor vechi de o sută de ani. Aveam echipă de brutari, dar eu eram mai tot timpul acolo, lucram de noapte, să pregătim pâinea pentru livrarea de dimineața.” Așa începe Carmen Șerban povestea unei alte vieți parcă, din perioada în care doar cânta pentru colegi și prieteni, în timp ce făcea pâine sau pantofi în fabrică.

Afacerea cu pâine a luat foc la propriu

Brutăria pe care o avea undeva pe lângă Timișoara, i-a dat bătăi de cap lui Carmen Șerban, care târziu a descoperit că nu pâinea este menirea ei în viață. “Am auzit o vâjâială, am intrat să verific cele 200 de pâini care erau în cuptor. Și când am deschis ușa brutăriei, a venit așa o flacără în fața mea, susținută de o pală de vânt. Am apucat să îmi pun mâna pe față și m-am protejat, însă am fost la spital pentru tratamente speciale pentru arsuri. Acum nu se mai vede nimic, însă a fost arsură gravă pe mână. Cred că atunci m-a ajutat Dumnezeu, chiar dacă nu aveam o credință activă la momentul respectiv.  După incediu am lăsat totul acolo, am renunțat inclusiv la malaxor și la cuptorul vechi de pâine”, își amintește Carmen Șerban.

A făcut pâine, pantofi, contabilitate, dar s-a apucat de muzică

“După zece ani de locuri de muncă și afaceri eșuate m-am apucat de muzică. Puneam salariile deoparte pentru a mă lansa în muzică. Am învățat contabilitate de la seful ANAF la vremea respectivă. Nu am sperat să ajung cineva și să trăiesc din asta. Cântam de față cu colegii la fabrica de pantofi unde lucram, iar toți mi-au spus că mi-am greșit cariera”, a povestit Carmen Șerban pentru Vorbește lumea.

 

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: