Redactia.ro
Home » Monden » Încă un divorț în lumea mondenă. Un cuplu celebru ajunge la despărțire: ”O altă familie pe care ai distrus-o”

Încă un divorț în lumea mondenă. Un cuplu celebru ajunge la despărțire: ”O altă familie pe care ai distrus-o”

GALERIE FOTO (5) Încă un divorț în lumea mondenă

Încă un divorț în lumea mondenă. După ce mariajul Anamariei Prodan cu Laurențiu Reghecampf pare că a ajuns la sfârșit, un alt cuplu monden din lumea sportului ajunge la despărțire. Mauro și Wanda Icardi sunt în centrul unui scandal uriaș. Celebrul fotbalist de la PSG și-ar fi înșelat soția, împreună cu care are două fete.

Încă un divorț în lumea mondenă. Un cuplu celebru ajunge la despărțire: ”O altă familie pe care ai distrus-o”

Încă un divorț în lumea mondenă. Vestea divorțului dintre Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf a șocat pe toată lumea, mai ales că cei doi păreau o familie puternică. Iată că un alt cuplu celebru din lumea mondenă pare că a ajuns la final. Mauro Icardi, starul de la PSG, are probleme în căsncia cu Wanda Icardi. Blondina a postat un mesaj șocant pe rețelele de socializare, după care a șters toate pozele cu soțul său și l-a blocat. La scurt timp, fanii au început să reacționeze la mesajul Wandei. Aceasta a dat de înțeles că Mauro Icardi ar fi înșelat-o și că nu are de gând să tolereze așa ceva. ”O altă familie pe care ai distrus-o pentru o femeie ușoară”, a scris Wanda Nara pe pagina sa de Instagram, după ce a aflat de relația secretă a soțului ei cu o altă femeie.

Mai mult, fotbalistul de la PSG are probleme și în familie. Conform presei locale, Icardi nu mai vorbește cu sora sa, Ivana. Aceasta susține că nu și-a mai văzut fratele de câțiva ani, atunci când a avut o discuție aprinsă cu Wanda, iar acest lucru pare că l-a deranjat foarte tare pe fotbalist. „Este viața lui, doarme cu ea și locuiește cu ea, nu am de gând să-l fac să aleagă. Când îi vedeam la televizor vorbind despre unitatea dintre frați, cumnata mea plângea și vorbea despre importanța familiei, m-a revoltat. Chiar spui asta? M-am speriat”, spunea sora lui într-un interviu.

Mauro Icardi, reacție la mesajul soției sale

La scurt timp după ce soția sa a postat mesajul, Icardi a dat de înțeles că relația sa cu Wanda nu s-a destrămat. Acesta a zburat de urgență la Milano, duminică, după ce Wanda Nara a plecat de la Paris. Acesta a lipsit nemotivat de la ultimuul antrenament al lui PSG, iar în cursul serii de duminică a postat o poză în care apare în brațele Wandei. Fotbalistul a adăugat două inimi lângă poză. Ulterior, fanii acestuia s-au declarat nedumeriți. „Nu mai înțelegem nimic, ce se întâmplă cu adevărat?”, a fost mesajul transmis la unison de cei mai mulți urmăritori ai fotbalistului.

Mauro in bratele Wandei

Wanda și Mauro Icardi au două fiice împreună, iar blondina mai are trei copii din mariajul cu Maxi Lopez. În trecut, aceasta a fost acuzată că și-ar fi înșelat fostul partener, pentru a începe o relație cu Mauro. Wanda a dezmințit aceste informații. ”La acel moment, m-am despărțit de Maxi Lopez, după care m-am întors în Argentina. Nu a fost ușor să o iau de la capăt. După aceea l-am cunoscut pe Mauro”, a spus Wanda Nara la acea vreme.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: