Redactia.ro
Home » Monden » Ce se întâmplă cu averea cuplului format din Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf

Ce se întâmplă cu averea cuplului format din Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf

GALERIE FOTO (6) Ce se întâmplă cu averea cuplului format din Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf

Ce se întâmplă cu averea cuplului format din Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf. În ultima perioadă au ieșit la iveală multe detalii despre căsnicia Anamariei Prodan cu Laurențiu Reghecampf. După ce s-a zvonit că vor divorța după aproape 15 ani de căsnicie, impresara a răbufnit pe Internet. În timp ce aceasta luptă să-și salveze căsnicia, antrenorul pare că deja s-a gândit cum să-și împartă averea.

Ce se întâmplă cu averea cuplului format din Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf

Ce se întâmplă cu averea cuplului format din Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf. Au construit împreună o familie minunată și un adevărat imperiu. Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf păreau să aibă o căsnicie mult visată de cei din jurul lor. Cu toate astea, se pare că realitatea este, de fapt, surprinzătoare. În ultima vreme s-a zvonit că cei doi vor divorța, iar apropiații cuplului susțin că nu mai există cale de împăcare între cei doi. Antrenorul pare că vrea să divorțeze mai repede de impresară, motiv pentru care s-ar fi gândit deja la averea sa. Reghe își dorește ca toți copiii săi să beneficieze de sume mari de bani, dându-i un ultimatum Anamariei Prodan. Potrivit apropiaților, antrenorul i-ar fi cerut vedetei să depună actele de divorț până în luna septembrie, dar dacă nu va respecta termenul cerut, Reghe este pregătit să meargă în instanță.

De-a lungul anilor, Anamaria și Laurențiu au făcut o avere imensă, așa că antrenorul vrea să se asigure că va pune la punct toată situația. Conform Ziare.ro, acesta și-ar dori ca fetele Anamariei Prodan din prima căsnicie să primească câte 1 milion de euro, ocupându-se și de fii săi, Luca și Bebe.

Căsnicia celor doi pare să fie pe muchie de cuțit, iar Laur își dorește să devină cât mai repede un bărbat liber.„Este dispus să lase tot ceea ce are pe numele copiilor săi, numai să fie un bărbat liber. Reghe nu vrea un război cu Ana, ci un divorț amiabil, vrea să rămână prieteni de dragul anilor petrecuti împreună, dar mai ales al copiilor. În plus, vrea să fie un cavaler, așa că a rugat-o pe Ana să fie ea cea care cere divorțul. Dacă ea nu va face acest demers până în septembrie, Laur va muta divorțul în instanță. Nimeni și nimic nu îl mai poate întoarce din drum, însă încă mai speră ca separarea să se facă în liniște. Pe cale amiabilă.”, au declarat surse apropiate familiei Reghecampf.

Anamaria Prodan, despre divorțul de Reghe

Știrea care a aruncat în aer presa din România a avut loc pe 17 iunie, când Laurențiu Reghecampf declarat pentru Fanatik.ro că divorțează de Anamaria Prodan. Ulterior, vedeta tv a reacționat menționând că soțul ei a făcut o glumă și că relația lor este mai bună ca niciodată.„Dacă ma urăşte? Păi de ce să mă urască? Că am muncit pentru el secundă de secundă, pentru că m-am luptat pentru el cu tot fotbalul? Că i-am creionat şi, ulterior, trasat un drum perfect către performanţă? Că l-am susţinut necondiţionat în toţi aceşti ani? Că i-am dat totul pentru a face performanţă? Că i-am dăruit cel mai frumos băieţel? Că alături de mine a crescut si amândoi am construit ceva unic fără nici un ajutor din exterior? Ar putea cineva să mă urască?”, a mărturisit Anamaria. Să înjure Laurenţiu? Copiii? Pe mine??? Sursele astea să arate aşa ceva. Un părinte îşi înjură copiii? Un soţ îşi înjură nevasta? Mai ales Reghe? Niciodată!”, spunea Anamaria Prodan.

Referitor la faptul că soțul ei ar avea o amantă de mai mulți ani, impresara nu a negat că Reghe ar fi avut o altă relație extraconjugală. „Nu, nu neg că a fost cu altă femeie, dar cine mă cunoaște bine, știe că eu continui să iau apărarea oamenilor dragi mie chiar și atunci când eu știu că ei au greșit. În ciuda a tot ceea ce se întâmplă, eu am să încerc până în al 99 -lea ceas să îmi salvez familia, pe care știu că o țară întreagă a admirat-o și o admiră foarte mult”, a spus Anamaria Prodan,

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: