Redactia.ro
Home » Știri » Încă un poliţist prins la furat! Prada: deodorante şi parfumuri scumpe

Încă un poliţist prins la furat! Prada: deodorante şi parfumuri scumpe

Sursa foto: Mesajul.ro

Un polițist de la Operaţiuni Speciale, a fost prins la furat într-un magazin din Iași. Presa locală a transmis că polițistul a fost prins în plin flagrant de către paznicii unui supermarket tocmai când încerca să fure deodorante, dar şi parfumuri scumpe. Acest caz este ulterior unei fapte similare a unui polițist care a fost prins tot la furat, dar în Cluj Napoca.

Prins în fapt!

Conform ziaruldeiasi.ro, un poliţist de la Biroul de Operaţiuni Speciale, tocmai dintre cei care se îmbracă în civili și stau mereu ascunși pentru a-i fila pe cei urmăriți în cazuri de criminalitate organizată, a fost prins la furat într-un magazin din Iaşi.

Acesta are aproximativ 40 de ani, doi copii ce-l așteaptă acasă şi este un pasionat împătimit al motocicletelor.

Surse din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Iaşi au declarat pentru ziaruldeiasi.ro că poliţistul „a fost prins zilele trecute la Selgros, în timp ce intenţiona să iasă din magazin având asupra lui mai multe deodorante, parfumuri scumpe.”

Presa locală susține că polițistul ar fi intrat în supermarket-ul Selgros cu un coş de cumpărături unde:

„a pus mai multe produse în el, apoi a lăsat coşul şi a încercat să iasă pe unde a intrat. A fost oprit de către paznici, care l-au percheziţionat. Asupra lui au fost găsite mai multe produse, printre care şi deodorante şi/sau parfumuri scumpe. Agenţii de pază au chemat poliţia, care a deschis un dosar penal.” Deodorantele și parfumurile pe care le-a furat au fost găsite asupra lui, probabil îndesate cu precauție în geacă. Binele a fost făcut, iar de acum înainte polițistul nu va mai putea fenta uniforma, deoarece se vor lua măsuri în cazul lui și a încălcării legii.

Bogat, dar la furat

Totuși fapta din Iaşi a ieșit la suprafață la doar câteva ore după ce un alt poliţist, potrivit cluj24.ro, îmbrăcat tot în uniformă a fost prins la furat într-un magazin de bricolaje, Dedeman, de această dată în Cluj Napoca. Bărbatul lucra în cadrul Secţiei 4 de Poliţie, din Cluj-Napoca.

Polițistul din Cluj Napoca a fost mai inspirat decât cel din Iași, acesta ascunzându-și prada, un minicompresor chiar în cascheta de polițist! El fost reţinut pentru 24 de ore şi urmează să fie prezentat magistraţilor din Cluj-Napoca și arestat în mod preventiv. Bărbatul nu se află la prima abatere fiind prins cu doi ani în urmă furând două flexuri dintr-un alt magazin de bricolaj.

Acesta avea un salariu de 4.000 de lei şi deține un număr mare de apartamente în Cluj Napoca, spun aceleași surse. Se deduce cu ușurință că nu lipsa banilor l-a împins la faptele comise. spun aceleași surse.

Apropiaţii lui cred că suferă de o problemă medicală.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: