Redactia.ro
Home » Știri » Incendiu de proporții în Mogoșoaia! Au intervenit deja 15 autospeciale

Incendiu de proporții în Mogoșoaia! Au intervenit deja 15 autospeciale

Incendiu de proporții în Mogoșoaia! Au intervenit deja 15 autospeciale

Un incendiu ce proporții a izbucnit sâmbătă după-amiază în Mogoșoaia, Ilfov. Potrivit primelor informații focul ar fi pornit de la o hală. 

Incendiu de proporții în Mogoșoaia! Au intervenit deja 15 autospeciale

Un incendiu de mari proporții a izbucnit, sâmbătă la amiază, în Mogoșoaia, Ilfov. Reprezentanții ISU București Ilfov au transmis că este vorba despre un incendiu la o hală de aproximativ 2.000 mp.

“Arde în integralitate hala de 2.000 mp”, au punctat reprezentanții ISU București Ilfov.

La fața locului actionează 15 autospeciale de stingere. Pompierii precizează că există posibilitatea de propagare a incendiului. De asemenea, ei avertizează că sunt degajări mari de fum.

„A fost realizat un dispozitiv de stingere pe cele patru laturi ale halei pentru a reduce riscul de extindere la alte hale învecinate, aflate în aceeași proprietate. Nu sunt persoane rănite”, transmite ISU.

În jurul halei nu sunt locuințe, dar există foarte multă vegetație. Din cauza suprafeței mari este foarte mult fum, ceea ce îngreunează misiunea pompierilor. În interiorul halei de la Mogoşoaia, unde a izbucnit sâmbătă un incendiu, se găsesc depozitate componente cu care se realiza mentenanţa la avioane, a informat Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă Bucureşti – Ilfov.

Focul a fost stins după aproximativ trei ore. Cauza cea mai probabilă a incendiului a fost un scurtcircuit. Purtătorul de cuvânt al ISU București-Ilfov, Daniel Vasile, a spus că focul a cuprins cea mai mare parte a halei și s-a lucrat la stingerea incendiului pe toate cele 4 laturi, pentru a se opri extinderea la alte hale, aflate la mai puțin de 20 de metri distanță.

A fost transmis un mesaj Ro-Alert

Ro-Alert a transmis deja un mesaj pentru a anunța cetățenii din apropiere de incendiul produs la Mogoșoaia.

”Incendiu major produs în Mogoșoaia, strada Ceferiștilor. Degajări masive de fum. Ocoliți zona. Eliberați căile de comunicații pentru a facilita accesul structurilor de intervenție. Dacă sunteți în apropiere, evacuați zona. Luați măsuri de adăpostire și autoprotecție. Accesați canalele media și aplicațiile din mediul online ale DSU și IGSU pentru mai multe informații și actualizări despre eveniment”, a fost mesajul transmis de Ro-Alert.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: