Redactia.ro
Home » Știri » Incendiu devastator în Turda. Patru copii au decedat, după ce casa lor a fost curprinsă de flăcări

Incendiu devastator în Turda. Patru copii au decedat, după ce casa lor a fost curprinsă de flăcări

GALERIE FOTO (4) Incendiu devastator în Turda

Incendiu devastator în Turda. În această dimineață a avut loc un incendiu puternic, în Turda. Autoritățile din Cluj-Napoca au pornit Planul Roșu de Intervenție, după ce șapte persoane au fost găsite într-o casă cuprinsă de flăcări. Printre victime se numără și patru copii.

Incendiu devastator în Turda. Patru copii au decedat, după ce casa lor a fost curprinsă de flăcări

Șase persoane, între care patru copii, au fost găsite fără suflare, într-o casă din Turda, mistuită de incendiu. Pompierii din Turda și Cluj-Napoca au intervenit duminică dimineață cu trei autospeciale, o autotilitară pentru transport victime multiple, trei echipaje SMURD și cinci ambulanțe SAJ pentru a acorda asistență medicale de urgență pentru șapte persoane, găsite inconștiente în urma unui incendiu care a curprins o casă de locuit din Turda. Pompierii au evacuat de urgență din două încăperi aflate în flăcări, iar doi adulți și cinci copii au avut nevoie de intervenția medicilor.

La ora 06.05 a fost declanșat Planul roșu de intervenție. Unul dintre copii, un băiat de 14 ani, prezenta semnale vitale și a fost transportat de urgență la spital de către un echipaj SAJ. Au fost aplicate manevre de resuscitare mai bine de o oră pentru patru copii și doi adulți, de către salvatori SMURD, SAJ și pompieri. Din păcate, medicii nu au mai putut face nimic pentru aceștia. „Pompierii din cadrul Detașamentelor Turda, 1 și 2 Cluj-Napoca au intervinit în această dimineață, cu trei autospeciale, o autoutilitară pentru transport victime multiple, trei echipaje SMURD și cinci SAJ pentru a acorda asistență medicală de urgență pentru șapte persoane găsite inconștiente, în urma unui incendiu care a cuprins o casă de locuit situată pe strada Nicolae Teclu din municipiul Turda”, a declarat ISU Cluj – Napoca.Singurul supraviețuitor al incendiului a fost un băiat, în vârstă de 14 ani, prezentând semne vitale. Copilul a fost transportat de urgență la spital de către un serviciu de ambulanță SAJ.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: