Redactia.ro
Home » Știri » Incendiu la capela Maternității ”Elena Doamna” din Iași. Care a fost cauza focului

Incendiu la capela Maternității ”Elena Doamna” din Iași. Care a fost cauza focului

GALERIE FOTO (3) Incendiu la capela Maternității ”Elena Doamna” din Iași.

Incendiu la capela Maternității ”Elena Doamna” din Iași. În urmă cu puțin timp a izbucnit un incendiu la capela Maternității ”Elena Doamna” din Iași. Din fericire, focul a fost stins de pompieri și nu a fost nevoie de evacuarea de persoane. De asemenea, nu s-au înregistrat pagube materiale.

Incendiu la capela Maternității ”Elena Doamna” din Iași. Care a fost cauza focului

Incendiu la capela Maternității ”Elena Doamna” din Iași. Sâmbătă la capela din cadrul Spitalului Elena Doamna din Iași a izbucnit un incendiu, de la o lumânare lăsată aprinsă. La fața locului au ajuns de urgență trei echipaje de pompieri. Din fericire, autoritățile au reușit să stingă focul, fără a fi nevoie de evacuarea persoanelor. Potrivit ISU Iași, au ars o bucată de mobilier și câteva icoane.

Incendiu devastator la un spital din Constanța

În urmă cu câteva zile, un incendiu izbucnit la Secția ATI COVID a Spitalului de Boli Infecțioase Constanța a ucis nouă persoane. „Toate defecţiunile au fost remediate, totul funcţiona conform legii. Existau avizele legale, necesare, totul a funcţionat, dar s-a întâmplat un necaz. O să vedem de la ce. (…) Toate actele sunt în regulă, toate defecţiunile care au fost constatate s-au remediat. Nu era nimic în neregulă. (…) Reţeaua a fost verificată, nu era supradimensionată. Nu a existat nimic în plus în afară de aparatura medicală, care are contract de mentenanţă„, a spus managerul spitalului.

Întrebată dacă personalul se afla în Secția ATI unde a izbucnit incendiul, aceasta a spus că tot personalul era prezent. „Sunt îngrozit de tragedia care a avut loc în această dimineaţă la Spitalul de Boli Infecţioase din Constanţa. Este o nouă dramă teribilă care confirmă infrastructura deficitară a sistemului de sănătate românesc, un sistem învechit, greu încercat şi pus sub o presiune de neimaginat de valul patru al pandemiei de COVID-19. Transmit condoleanţe familiilor îndoliate şi multă putere să poată face faţă acestor momente extrem de dureroase. Le doresc însănătoşire grabnică tuturor pacienţilor şi personalului medical care au avut de suferit de pe urma incendiului. Este de neimaginat prin ce suferinţă au trecut toţi aceşti oameni veniţi la spital cu speranţa că se vor vindeca”, afirmă şeful statului,

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: