Redactia.ro
Home » Știri » Incendiu la stația de metrou Costin Georgian. Toți călătorii au fost evacuați

Incendiu la stația de metrou Costin Georgian. Toți călătorii au fost evacuați

Situație critică la stația de metrou Costin Georgian. A avut loc o degajare de fum din cauza unor probleme tehnice, motiv pentru care toți călătorii au fost evacuați. Toată lumea s-a panicat când a văzut că aerul devenea irespirabil și toate trenurile se opreau.

Degajare de fum la Costin Georgian

Stația de metrou Costin Georgian a fost inundată în fum în urmă cu puțin timp. Circulația trenurilor a fost oprită în urma degajării de fum și specialiștii au ajuns de urgență la fața locului, pentru a identifica locul focarului.

În primă instanță nu se știa cauza exactă a celor întâmplate, dar reprezentații ISU au dezvăluit motivul, în urma primelor investigații. Astfel, a fost vorba despre un incendiu pe care salvatorii l-au lichidat în timp util.

”Din informaţiile preliminare s-a produs un scurtcircuit la consola şinei de contact. Pentru stingere am acţionat cu stingătoare. Incendiul este lichidat”, au transmis reprezentanţii ISU Bucureşti-Ilfov.

Din primele informaţii, a fost vorba de un scurtcircuit la consola şinei de contact. Incendiul a fost stins, dar circulația trenurilor încă este oprită la momentul redactării articolului, pentru că la fața locului încă se fac investigații. Specialiștii vor să se asigure că nu mai sunt alte nereguli, dar și să le rezolve pe cele care au dus la degajarea de fum.

Nu au fost înregistrate victime după cele întâmplate, dar oamenii s-au panicat în momentul în care au văzut norii de fum dar și că sunt evacuați.

”Ca urmare a unei defecţiuni tehnice (conturnarea unui izolator) la intrarea în staţia Costin Georgian, în jurul orei 14.00, circulaţia trenurilor de metrou a fost reorganizată. La acest moment personalul Metrorex împreună cu echipe ale ISU, din zona respectivă, intervin pentru localizare, remediere şi repunerea trenurilor conform graficelor de circulaţie”, au transmis, la rândul său, reprezentanţii Metrorex.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: