Redactia.ro
Home » Știri » Incendiu la un spital de psihiatrie din județul Bihor. Pompierii au intervenit imediat

Incendiu la un spital de psihiatrie din județul Bihor. Pompierii au intervenit imediat

Incendiu la un spital de psihiatrie din județul Bihor

Incendiu la un spital de psihiatrie din județul Bihor. În Sâmbătă Mare a izbucnit un incendiu la Spitalul de Psihiatrie Nucet, județul Bihor. Autoritățile au intervenit de urgență, fiind mobilizate echipajele de pompieri miliari ale Stației Ștei și Secției de Pompieri Beiuș. Din fericire nu au fost victime, dar au fost anunțate pagube materile. Ulterior, autoritățile au anunțat cauza izbucnirii incendiului. Potrivit acestora, focul ar fi pornit din cauza efectului termic al curentului electric. 

Incendiu la un spital de psihiatrie din județul Bihor. Pompierii au intervenit imediat

Inspectoratul ISU Bihor a anunțat că astăzi a fost anunțat un incendiu la Spitalul de Psihiatrie Nucet, Bihor. La fața locului au fost mobizilitate de urgență, echipajele de pompieri militari ale Stației Ștei și Secției de Pompieri Beiuș, cu trei autospeciale de lucru cu apă și spumă. Incendiul s-a manifestat la un birou situat la parterul clădirii, a fost localizat și lichidat cu operativitate în circa 10 minute, de forțele de intervenție, neimpunându-se evacuarea niciuni pacient.

Din fericire nu sunt victime, ci doar pagube materiale. Evenimentul s-a soldat cu arderea unui computer, a unei imprimante și a corpului de mobilier pe care aceastea erau amplasate. Pompierii au evacuat documentele existente în încpăerea respectivă și au împiedicat propaganda flăcărilor. În urma cercetărilor efectuate la fața locului, s-a stabilit că incendiul ar fi pornit din cauza curentului electric.

„Pentru gestionarea evenimentului, la faţa locului au fost mobilizate de urgenţă, echipajele de pompieri militari ale Staţiei Ştei şi Secţiei de Pompieri Beiuş, cu trei autospeciale de lucru cu apă şi spumă. Incendiul, care se manifesta la un birou situat la parterul clădirii, a fost localizat şi lichidat cu operativitate în circa 10 minute, de forţele de intervenţie, neimpunându-se evacuarea niciunui pacient. Pompierii militari au evacuat documentele existente în încăperea respectivă şi au împiedicat propagarea flăcărilor. În urma cercetărilor efectuate la faţa locului, s-a stabilit drept cauza probabilă a evenimentului, efectul termic al curentului electric”, a transmis ISU Bihor.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: