Redactia.ro
Home » Știri » Incendiu masiv la Gara de Nord! Mai multe vagoane au luat foc

Incendiu masiv la Gara de Nord! Mai multe vagoane au luat foc

GALERIE FOTO (5) Incendiu masiv la Gara de Nord! Mai multe vagoane au luat foc

Incendiu puternic la Gara de Nord, marți seara. Mai multe vagoane abandonate au fost cuprinse de flăcări, în zona de triaj. 

Incendiu masiv la Gara de Nord! Mai multe vagoane au luat foc

Un incendiu puternic a izbucnit, marți seara, în zona triaj de la Gara de Nord, acolo unde se află mai multe vagoane de tren abandonate. Potrivit primelor informații de la 112, flăcările se manifestă la un vagon. Pompierii acționează cu două autospeciale de la unitatea din Grozăvești, scrie stiripesruse.ro.

Zona este una frecventată de oameni ai străzii care nu au unde locui. Mai mulți martori au filmat norul de fum degajat în urma incendiului și au publicat imaginile pe rețelele de socializare.

Inspectoratul pentru Situații de Urgență a emsi un comunicat cu privire la incendiul izbucnit la Gara de Nord din București.

”Intervenim in zona Calea Giulesti pentru stingerea unui incendiu produs la un vagon de tren aflat pe o linie secundara. S-a procedat la decuplarea lui fata de restul garniturii. Incendiul s-a extins usor la inca doua vagoane, lateral stanga-dreapta fata de cel afectat initial. Vagoanele sunt dezafectate. Actioneaza 6 autospeciale de stingere. Nu sunt persoane ranite. Incendiul este localizat”, anunță ISUBIF.

Anul trecut a mai avut loc un astfel de incendiu, tot în aceeași zonă

Zona respectivă unde a izbucnit incendiul din această seară este des frecventată de oamenii străzi care nu au un acoperiș deasupra capului, iar acum există posibilitatea ca unul dintre ei să fi aprins focul ce imediat s-a extins și la celelalte vagoane din împrejurimi.

Anul trecut, tot în același loc, în zona de triaj și pe linia vagoanele abandonate s-a mai produs un astfel de incendiu din care nu a rezultat nicio victimă, dar care a putut fi văzut de la depărtare din cauza fumului gros.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: