Redactia.ro
Home » Știri » INCENDIU periculos lângă Bucureşti! S-a trimis mesaj Mesaj RO-ALERT. Cantități mari fum

INCENDIU periculos lângă Bucureşti! S-a trimis mesaj Mesaj RO-ALERT. Cantități mari fum

Pompierii din judeţul Dâmboviţa au intervenit cu două autospeciale de lucru cu apă și spumă de la detașamentul Titu – Garda de intervenție Răcari pentru stingerea unui incendiu vegetatie uscată și materiale plastice produs în satul Bălteni din comuna Conțești.

După ajungerea la locul intervenției, echipajele de pompieri au constatat faptul că ard aproximativ 8 tone de mase plastice (anvelope uzate), iar incendiul de vegetație se manifestă pe o suprafață de circa 200 de metri pătrați.

Se lucrează pentru lichidarea incendiului

Salvatorii au reuşit să localizeze incendiul, iar acum se lucrează pentru lichidarea acestuia, transmite ISU Dâmbovița. Din cauza degajărilor mari de fum, precum și pentru prevenirea populației, a fost transmis mesaj Ro-Alert pe raza localității Bălteni.

Pentru stingerea flăcărilor au intervenit pompierii Detașamentului Titu, cu o autospecială de stingere, și pompierii Gărzii Răcari, cu o autospecială de stingere.

Incendiu şi la un magazin de mobilă

Un incendiu a izbucnit, duminică după amiază, la un magazin de mobilă situat în apropiere de Ploieşti, într-o zonă comercială amplasată pe teritoriul comunei prahovene Blejoi. Focul, care a cuprins acoperişul magazinului, a fost stins în scurt timp de către pompieri. În urma evenimentului nu au fost victime, personalul magazinului şi clienţii evacuându-se.

Potrivit ISU Prahova, pompierii au fost solicitaţi să intervină, duminică, pentru localizarea şi lichidarea unui incendiu izbucnit la un operator economic ce are ca obiect de activitate comercializarea obiectelor de mobilier.

„La faţa locului s-au deplasat 4 autospeciale de stingere, 2 autospeciale de salvare de la înălţime, un echipaj SMURD şi 2 autospeciale de primă intervenţie şi comandă. Incendiul s-a manifestat la nivelul instalaţiei de ventilare a aerului”, informează ISU Prahova.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: