Redactia.ro
Home » Știri » Incendiu puternic în București. Terasa unui bloc a luat foc

Incendiu puternic în București. Terasa unui bloc a luat foc

GALERIE FOTO (4)

Un incendiu puternic a avut loc în dimineața de 20 martie 2022 în zona cartierului Rahova din Capitală. Un nor mare de fum s-a ridicat în jurul orei 9.15 și a întunecat cerul. Flăcările au început de pe terasa unui bloc.

Un locatar s-a filmat în timpul incendiului în timp ce ajută la evacuarea celorlalți vecini. I-a rugat să închidă gazele și să părăsească locuința cât mai repede. Potrivit informațiilor sosite din partea pompierilor, incendiul a pornit de la un aparat de sudură.

Update 9.53: Incendiul, care s-a desfășurat pe o suprafață de 150 de metri pătrați, a fost lichidat de către pompieri. Au fost alertate 10 autospeciale de stingere cu apă și spumă,  3 autospeciale de intervenție și salvare de la înălțime, o autospecială de descarcerare, salvatorii și 2 ambulanțe SMURD. În momentul relatării știrii, incendiul este lichidat, iar două persoane care au suferitun atac de panică sunt în grija medicilor de pe ambulanță.

Incendiu puternic în București. Terasa unui bloc a luat foc

incendiu
Un incendiu de proporții a pornit de pe terasa unui bloc din București

Pompierii au ajuns cât au putut de repede la fața locului și au început intervenția. Deasupra blocului s-a ridicat o coloană de fum dens. Potrivit primelor informații, flăcările au început de pe teresa unui bloc din zona Ene Modoran, Rahova din Capitală.

incendiu bloc Rahova
O coloană de fum dens s-a ridicat în aer

Știre în curs de actualizare

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini