Redactia.ro
Home » Știri » Incendiu puternic la un bloc din Slatina. Pompierii au intervenit de urgență

Incendiu puternic la un bloc din Slatina. Pompierii au intervenit de urgență

GALERIE FOTO (4) Incendiu puternic la un bloc din Slatina.

Incendiu puternic la un bloc din Slatina. Un incendiu s-a produs sâmbătă după-amiază, la un bloc din Slatina. Acoperisul clădirii a luat foc, iar pompierii ajunși la fața locului au intervenit de urgență pentru a stinge flăcările.

Incendiu puternic la un bloc din Slatina. Pompierii au intervenit de urgență

Sâmbătă după-amiază, a izbucnit un incendiu în Slatina. Acoperișul unui bloc, de pe bulevardul Nicolae Titulescu a luat foc, iar fumul era vizibil de la depărtare. Pompierii ajunși la fața locului au intervenit de urgență cu mai multe autospeciale de stingere. Locatarii blocului au fost evacuați rapid, printre care și o cunoscută artistă de muzică populară. În apropiere de bloc se află și Trezoreria Slatina și un supermarket Kaufland. Purtătorul de cuvânt al ISU Olt, a declarat că la fața locului s-au deplasat Detașamentul Slatina, Caracal, Stația Scornicești și Serviciul Privat pentru Situații de Urgență Rivergate. ”Se acționează cu patru autospeciale pentru intervenție la înălțime, echipaje de stingere, SMURD, descarcerare”, a declarat jurnaliștilor reprezentantul ISU Olt, potrivit Fanatik.ro.

Autoritățile au declarat că nu au fost înregistrate victime, iar aproximativ 300 de metri pătrați au fost afectați de incendiul produs. Până la această oră, cauza incendiului este necunoscută. ”Au fost evacuate 16 persoane. O persoană cu afecţiuni medicale preexistente este monitorizată de echipajul SMURD”, au mai comunicat reprezentații ISU Olt.

Printre oamenii evacuați din imobil s-a aflat și artista Ileana Lăceanu. Interpreta de muzică populară s-a speriat, dar și-a anunțat fanii că este bine, ”Suntem evacuati. M-am speriat un pic”, a transmis solista fanilor care au întrebat-o dacă este în regulă.

Ileana Laceanu

”Sunteți bine scumpă doamnă? Multă sănătate/Doamne ferește! Fiți puternică!/ Doamna Ileana Lăceanu sunteți bine?/Doamne ajuta sa nu pățească nimeni nimic/Să vă ferească Dumnezeu,doamne ajută să nu aveți pagube/Să vă ajute Dumnezeu să-l stingă mai repede sa nu se extindă/ Doamne fereste Ileana”, sunt o parte dintre mesajele pe care le-a primit cântăreața din partea admiratorilor.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: