Redactia.ro
Home » Știri » Închisoare pentru șoferița care a plimbat un bărbat pe capota mașinii prin centrul Bucureștiului

Închisoare pentru șoferița care a plimbat un bărbat pe capota mașinii prin centrul Bucureștiului

Închisoare cu executare este verdictul primit de către șoferița care a luat pe capotă un bărbat și a mers așa aproape doi kilometri, prin centrul Capitalei fără a opri mașina. Ailin Ochian, șoferița în vârstă de 51 de ani, a fost condamnată definitive de către Curtea de Apel București, la 3 ani și cinci luni de închisoare.

Șoferiței i s-a majorat pedeapsa anul acesta

Femeia primise o pedeapsă mult mai blândă, „de 7 luni de închisoare cu suspendare și plata unor cheltuieli judiciare în valoare de 9.000 de lei”, potrivit Click!. Totuși, Curtea de Apel București a regândit cazul femeii și a majorat pedeapsa decisă de Tribunal din septembrie 2021.

Astfel că marțea aceasta, a fost pronunțată sentința definitivă a Curții de Apel București:

„Șoferița Ailin Ochian a fost condamnată la 3 ani și 5 luni de închisoare în regim de detenție, fiind găsită vinovată pentru tentativă de omor, loviri și alte violențe și tulburarea ordinii și liniștii publice.”

Cum s-a petrecut incidentul

„Incidentul s-a petrecut în toamna anului 2015, în centrul Capitalei, când Ailin Ochian a fost implicată într-un accident auto minor, undeva undeva în zona Unirii. În loc să facă o înlegere amiabilă, femeia a fugit de la locul accidentului, iar celălalt șofer implicat i-a luat urma. A ajuns-o la un semafor în zona Hoteluluii Intercontinental, iar când aceasta a demarat în trombă, l-a luat pe capotă.

Agățat cu mâinile de ștergătoare, bărbatul a fost plimbat mai bine de doi kilometri prin centrul Bucureștiului, de la Universitate până la Romană. Cei doi au circulat în acest mod până în dreptul Secției 1 de Poliție, unde a fost blocată de ceilalți participanți la trafic. La verificarea actelor, polițiștii au constatat că șoferița avea permisul de conducere expirat”, conform Click!.

„M-a luat pe ştergătoare, am oprit mai în faţă de ea şi am venit aici să-i zic că m-a lovit. M-am dus după ea, să tragă pe dreapta, uite o urma de zgârietură, uite urma de oglindă de la dânsa. Nu a încercat să mă ocolească ,a vrut sa scape de mine, făcând stânga-dreapta ,noroc că m-am ţinut destul de bine”, a povestit Robert Ştefan, bărbatul pe care Ailin Ochian l-a pus într-un real pericol, potrivit Ştirilor Pro TV.

Cum s-a apărat șoferița în instanță 

Femeia a susținut în instanță că „s-a speriat atunci când s-a trezit cu un bărbat pe capotă, care o amenința și lovea cu pumnii în parbriz, ea neștiind că fusese implicată într-un accident. În plus, aceasta a susținut că avea și un copil minor în mașină și s-a temut și pentru el, panicându-se și alegând să fugă. ”, potrivit aceleași surse.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: