Redactia.ro
Home » Stil de viață » Incident amuzant la aeroport: O femeie de 101 a fost confundată cu un bebeluș

Incident amuzant la aeroport: O femeie de 101 a fost confundată cu un bebeluș

Patricia a fost confundată cu un bebeluș la aeroport.

Un incident neobișnuit și amuzant s-a petrecut recent la un aeroport din America, când Patricia, o femeie în vârstă de 101 ani, a fost confundată cu un bebeluș de doar doi ani din cauza unei erori de sistem. Aceasta eroare s-a produs la înregistrarea pentru un zbor de la Chicago către Marquette, Michigan, operat de compania American Airlines.

Cum a fost posibilă confuzia

Confuzia a apărut atunci când fiica Patriciei, Kris, a făcut rezervările online. Sistemul computerizat al aeroportului a interpretat greșit data de naștere a Patriciei, indicând anul 2022 în loc de 1922. „A fost amuzant deoarece credeau că sunt un copil, dar de fapt sunt o doamnă bătrână!”, a declarat Patricia, amuzată de situație.

Nu este prima dată când Patricia întâmpină această problemă. Incidentul similar s-a întâmplat și anul trecut, când sistemul aștepta să apară un copil la poarta de îmbarcare, nu o femeie centenară. Deși locul ei în avion fusese corect rezervat ca pentru un adult, sistemul computerizat al aeroportului nu a putut procesa o dată de naștere mai veche de 100 de ani.

„Fiica mea a făcut rezervările online pentru bilete, iar computerul de la aeroport a crezut că data mea de naștere e în 2022, nu în 1922. Același lucru s-a întâmplat și anul trecut și se așteptau să apară un copil, nu eu”, a mai spus Patricia.

Reacția companiei aeriene

Reprezentanții companiei American Airlines nu au comentat direct acest incident, dar astfel de erori de sistem nu sunt neobișnuite în industria aviației, unde limitările tehnologice pot duce uneori la confuzii neașteptate. Incidentul subliniază provocările pe care le pot întâmpina companiile aeriene în gestionarea informațiilor pasagerilor, în special în cazul vârstnicilor cu vârsta de peste 100 de ani.

Pentru a evita astfel de neplăceri, experții în călătorii recomandă verificarea atentă a datelor personale atunci când se fac rezervări online și consultarea directă cu personalul companiei aeriene în cazul în care apar probleme sau neclarități cu sistemul de rezervări online.

Patricia și familia ei își continuă călătoriile, tratând aceste mici peripeții cu umor și răbdare, demonstrând că vârsta este doar un număr, chiar și când vine vorba de călătoriile cu avionul. În ciuda vârstei sale impresionante, Patricia rămâne o călătoare entuziastă, gata să împărtășească povestea sa neobișnuită și să inspire pe oricine că vârsta nu ar trebui să fie un impediment în explorarea lumii.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: