Redactia.ro
Home » Știri » Incident la Ziua Marinei. Un militar și-a pierdut cunoștința în timpul discursului Președintelui României

Incident la Ziua Marinei. Un militar și-a pierdut cunoștința în timpul discursului Președintelui României

GALERIE FOTO (2) Incident la Ziua Marinei. Un militar și-a pierdut cunoștința în timpul discursului Președintelui României

Incident la Ziua Marinei. Un militar și-a pierdut cunoștința în timpul discursului Președintelui României. Tânărul a avut nevoi de îngrijiri medicale.

Incident la Ziua Marinei

Un militar din Garda de onoare a leșinat la festivitatea de Ziua Marinei, chiar în momentul când președintel Klaus Iohhanis susținea un discurs. Tânărul a avut nevoie de îngrijiri medicale.

Soldatul american se afla în primul rând, aproape de președinte. În imagini se observă cum tânărul se dezechilibrează, se sprijină de colega din dreapta, în cele din urmă s-a lăsat pe spate, fiind prins de colegul din rândul doi. Imediat, ceilalți colegi i-au acordat ajutorul, iar un echipaj medical a venit rapid, l-a stropit cu apă și l-a culcat la pământ. Soldatul american a fost luat cu targa și dus către ambulanță.

“Militarul american este sub îngrijire. Toate lucrurile se pare că decurg bine. A fost doar o cădere de glicemie, este la Spitalul Militar”, a afirmat, joi, ministrul Apărării Naţionale, Gabriel Leş.

Incidentele de genul au loc regulat, în special la ceremoniilor îndelungate, din cauza căldurii și din cauza repetițiilor extenunate.

Reacția președintelui Klaus Iohannis

În tot acest timp, Klaus Iohannis nu a schițat niciun gest, și-a continuat discursul fără să privească în spate.

Starea de slăbiciune al soldaților se datorează repețițiilor continue și extenuante, din zilele anterioare. Potrivit unor surse, asemenea incidente au loc frecvent de Ziua Marinei.

Ziua Marinei a avut loc la Constanța, unde au participat și parteneri străini ale Forțelor Navale Române. Partenerii americani și italieni au fost reprezentați de câte un detașament de militari în Garda de Onoare. Distrugătorul USS a fost prezent în dispozitivul fix de pe mare, alături de celelalte nave militare românești.

La exercițiul demonstrativ prezentat cu prilejiul Zilei Marinei Române, navele militare ucrainene nu au mai participat din cauza condițiilor hidro-meteorologice nefavorabile.

Festivitățile oficiale de pe faleza Comandamentului Flotei s-au încheiat la ora 12.30.

Citește și:Klaus Iohannis participă, la Constanţa, la festivităţile organizate de Ziua Marinei Române

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: