Redactia.ro
Home » Știri » Incident șocant la Constanța: Bătrân de 85 de ani, înjunghiat de iubită după ce a fost cerută în căsătorie 

Incident șocant la Constanța: Bătrân de 85 de ani, înjunghiat de iubită după ce a fost cerută în căsătorie 

Incident șocant la Constanța: Bătrân de 85 de ani, înjunghiat de iubită după ce a fost cerută în căsătorie 

Într-un incident șocant ce a avut loc recent în orașul Constanța, un bătrân în vârstă de 85 de ani a fost înjunghiat de către iubita sa, imediat după ce îi ceruse mâna în căsătorie. Evenimentul tragic a fost adus la cunoștința autorităților prin intermediul unui apel la numărul de urgență 112, efectuat de un vecin care a auzit țipetele disperate din locuința bătrânului. Iată detaliile!

Incident șocant la Constanța

Se pare că femeia, logodnica bătrânului, se afla în vizită la acesta în ziua tragicului incident. Într-un moment de ceartă, cei doi au escaladat conflictul. Potrivit informațiilor din presă, aceasta nu a fost prima oară când cei doi au avut conflicte violente.

Bătrân de 85 de ani, înjunghiat de iubită după ce a fost cerută în căsătorie

Unul dintre vecinii bătrânului a dezvăluit:

„Ieri a cerut-o în căsătorie. În timp ce ea vorbea cu mine, moșul a sunat-o și i-a spus că o ia de nevastă”, potrivit Antena3 CNN. 

Poliția a dezvăluit că cei doi consumaseră alcool înainte de incident, ceea ce ar fi putut contribui la intensificarea disputei dintre ei. Cu toate acestea, nimic nu poate justifica violența și agresiunea fizică care au avut loc. Femeia a escaladat rapid situația și l-a înjunghiat pe bătrânul iubit.

Bătrânul agresat a fost transportat de urgență la Spitalul Județean din Constanța, unde medicii au declarat că este în afara oricărui pericol. Cu toate acestea, el va avea nevoie de timp pentru a se recupera atât fizic, cât și emoțional după această traumă.

În urma incidentului, logodnica bătrânului a fost reținută și audiată de către poliție. Olimpia Ceară, purtătorul de cuvânt al IPJ Constanța, a declarat:

„Femeia a fost depistată și dusă la sediul unității de poliție pentru audieri. În cauză a fost întocmit un dosar de cercetare penală sub aspectul săvârșirii infracțiunii de lovire sau alte violențe”, a explicat Olimpia Ceară, purtător de cuvânt IPJ Constanța, conform sursei citate. 

Sursa foto: Arhivă

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: