Redactia.ro
Home » Știri » Accident grav de muncă la Cariera Roșia! O persoană, încarcerată într-o autospecială de pompieri

Accident grav de muncă la Cariera Roșia! O persoană, încarcerată într-o autospecială de pompieri

Cariera Roșia din județul Gorj a fost martora unui accident grav de muncă în această dimineață, în jurul orei 06:30. Incidentul nefericit s-a petrecut pe drumul de acces al carierei, subordine Complexului Energetic Oltenia. Un grup de lucrători a fost implicat într-un accident cu o autospecială de pompieri, lăsând o persoană încarcerată, într-o situație critică. Echipele de intervenție au răspuns prompt la apelul de urgență, ducând la o intervenție rapidă și miraculoasă de salvare. Iată detaliile!

Accident grav de muncă la Cariera Roșia

Conform primelor informații furnizate de autorități, accidentul a avut loc când autospeciala de pompieri, care aparținea unui operator economic, se afla în drumul său la locul de muncă. În total, în mașină se aflau 6 persoane, iar vehiculul a intrat într-o bandă transportoare, declanșând accidentul tragic. În urma impactului violent, un bărbat de sex masculin a rămas încarcerat în mașină, dar era în stare de conștiență și cooperant.

O persoană, încarcerată într-o autospecială de pompieri

La fața locului au sosit imediat echipe de intervenție calificate, inclusiv o autospecială pentru descarcerare și o ambulanță SMURD din cadrul ISU Gorj, precum și o ambulanță de la Serviciul Județean de Ambulanță Gorj. Echipajele de salvare au evaluat rapid situația și au început procesul de extragere a bărbatului din autovehicul, asigurându-se în același timp că primește primul ajutor calificat.

După intervenția precisă și coordonată, bărbatul a fost extras din mașină și a fost transportat de urgență la spitalul din Rovinari, unde a primit îngrijiri medicale adecvate. Cu toate că accidentul a fost grav, starea de cooperare a victimei a contribuit la menținerea vieții sale și la minimizarea riscurilor pentru sănătate. În urma incidentului, o altă persoană de sex feminin a fost evaluată medical la locul accidentului, dar a suferit doar leziuni minore și a refuzat să fie transportată la spital.

„În jurul orei 06:30 am fost solicitați să intervenim pentru gestionarea unei situații de urgență generată de un accident rutier produs pe raza localității Farcășești, sat Moșneni, în care a fost implicată o autospecială de pompieri aparținând unui operator economic, în care se aflau 6 persoane și care a intrat într-o bandă transportoare. La fața locului s-au deplasat o autospecială pentru descarcerare și o ambulanță SMURD din cadrul ISU Gorj, precum și o ambulanță din cadrul Serviciului Județean de Ambulanță Gorj, echipajele de intervenție constatând că, în urma impactului, a rezultat o victimă de sex masculin care era încarcerată, în stare de conștiență și cooperantă. S-a intervenit pentru extragerea din autovehicul a bărbatului, acordarea primului ajutor calificat la fata locului, ulterior fiind transportat la spitalul din Rovinari. O alta persoana de sex feminin a fost evaluată medical la fata locului, însă a suferit leziuni minore și a refuzat să fie transportată la spital”, se arată în comunicatul Poliției, potrivit Antena3 CNN. 

Sursa foto: Antena3 CNN

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: