Redactia.ro
Home » Monden » Incredibil cât a putut plăti un bărbat pentru două ape, două doze de Cola Zero și popcorn la concertul Coldplay. Prețurile au fost colosale

Incredibil cât a putut plăti un bărbat pentru două ape, două doze de Cola Zero și popcorn la concertul Coldplay. Prețurile au fost colosale

Arena Nationala, Carol Davila, danemarca

Cei care au mers la concertul Coldplay de pe Arena Națională au avut parte de o serie de surprize, mai ales în ceea ce privește prețurile la mâncare și băuturi. Un bucureștean a povestit despre experiența sa neplăcută când a descoperit cât a trebuit să plătească pentru câteva snacksuri și băuturi, echivalentul unei mese la un restaurant din Capitală.

Detalii despre prețurile la concert

Prețurile la concertul Coldplay de pe Arena Națională au fost un șoc pentru mulți spectatori. Un bucureștean a relatat că a plătit nu mai puțin de 140 de lei pentru două porții de popcorn, două ape plate și două doze de Coca-Cola Zero. În plus, s-a arătat surprins de faptul că nu a putut cumpăra apă fără să achiziționeze și un pahar cu logo-ul Coldplay, care a costat 15 lei.

Pentru două porții de popcorn, două ape plate și două doze de Coca-Cola Zero, am plătit nici mai mult, nici mai puțin de 140 de lei. Mai mult, nu poți să cumperi apă fără să cumperi și paharul cu Coldplay, care costă și el 15 lei”, a spus bucureșteanul.

În incinta Arenei Naționale, băuturile răcoritoare, alcoolice și mâncarea sunt servite doar în pahare refolosibile. Pentru fiecare pahar, se percepe o garanție de 15 lei, care poate fi recuperată la punctele de returnare odată cu predarea paharului. Condiția este ca paharele să fie intacte, fără a fi rupte, sparte sau deteriorate în vreun fel.

Coldplay și succesul concertelor de pe Arena Națională

Coldplay a susținut miercuri seară primul concert pe Arena Națională, în cadrul turneului Music Of The Spheres World Tour. Cererea mare de bilete a determinat organizatorii să ofere fanilor posibilitatea de a participa și la un al doilea concert, care va avea loc joi, tot pe Arena Națională din București.

Aproximativ 50.000 de fani vor fi prezenți pe stadion în cele două seri de concert, miercuri și joi. În deschidere, vor cânta Maisie Peters din Marea Britanie și Emaa din România, conform anunțului făcut de organizatorii Emagic și Live Nation. Cele două concerte ale formației Coldplay de la București au doborât toate recordurile, marcând cel mai rapid sell-out pentru spectacole de stadion din istoria muzicii live din România.

Trupa Coldplay și impactul său global

Coldplay, înființată în 1996, este una dintre cele mai de succes trupe ale noului mileniu. Formația este alcătuită din Chris Martin, Jon Buckland, Guy Berryman și Will Champion. De-a lungul carierei, grupul britanic a lansat șapte albume de studio, vândute în peste 80 de milioane de copii pe plan mondial. Coldplay a câștigat numeroase premii, inclusiv șapte trofee Grammy, devenind astfel un nume de referință în industria muzicală globală.

Viitorul album al trupei, intitulat „Moon Music”, va fi lansat anul acesta. Fanii din România vor avea ocazia să asculte pentru prima dată cântece de pe acest album în cadrul concertelor de pe Arena Națională, ceea ce adaugă un plus de entuziasm și anticipare pentru evenimentele muzicale.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: