Redactia.ro
Home » Monden » Incredibil! Cât costă un banal burger și o porție de cartofi în restaurantul lui Cătălin Scărlătescu 

Incredibil! Cât costă un banal burger și o porție de cartofi în restaurantul lui Cătălin Scărlătescu 

Este un fapt cunoscut că Cătălin Scărlătescu, fost jurat în emisiunea Chefi la Cuțite, este unul dintre cei mai faimoși bucătari din țara noastră. Pe lângă notorietatea sa obținută prin participarea la această competiție culinară, partenerul Doinei Teodoru a fost implicat în numeroase proiecte care l-au adus în fața publicului. Ca vedetă de televiziune, a deschis chiar un restaurant în București, datorită succesului său în acest domeniu. Cei care doresc, însă, să mănânce la restaurantul lui chef Scărlătescu trebuie să scoată din buzunar o sumă frumușică de bani!

Incredibil! Cât costă un banal burger și o porție de cartofi în restaurantul lui Cătălin Scărlătescu

Cătălin Scărlătescu este unul dintre cei mai renumiți și apreciați bucătari din România. A cunoscut un succes impresionant datorită rolului său de jurat în emisiunea Chefi la Cuțite, alături de Florin Dumitrescu și Sorin Bontea.

Vestea că nu va mai fi prezent pe micile ecrane în această emisiune culinară a provocat tristețe în rândul fanilor săi, dar timpul nu este pierdut, iar cei care doresc să se bucure de preparatele lui chef Scărlătescu pot trece pragul restaurantului pe care acesta îl deține în Capitală. Atenție, însă! Suma de bani pe care bucătarul o cere chiar și pentru cele mai banale preparate este una destul de piperată.

Mai mulți clienți consideră că prețurile practicate în restaurantul deținut de fostul jurat de la Chefi la Cuțite sunt destul de ridicate. De exemplu, pentru un burger și o porție de cartofi prăjiți, veți plăti un total de 192 de lei. Concret, un burger numit Burger Opulența lui XChef costă 146 de lei, iar o porție de cartofi prăjiți ajunge la 46 de lei.

Comparativ, un burger clasic are un preț de 66 de lei, conținând carne de vită, ceapă roșie murată, bacon, maioneză și cașcavea afumată. Aceste tarife sunt considerate destul de înalte pentru majoritatea clienților, dar afacerile lui Cătălin Scărlătescu merg ca pe roate, așadar bucătarul nu are motiv să se plângă.

Cine îi va înlocui pe cei trei chefi de la emisiunea „Chefi la Cuțite”

Pe platformele de socializare au început să circule primele speculații privind posibilii noi jurați la emisiunea „Chefi la Cuțite”. Fanii show-ului sunt de părere că viitorul juriu al emisiunii va include următoarele nume: Radu Darie (bucătarul de odinioară al emisiunii „Neatza cu Răzvan și Dani”), Nicolai Tand (chef care face parte din echipa „Super Neatza”), și Roxana Blenche (prezentatoarea de la „Hello Chef” de la Antena 1 și câștigătoarea sezonului 8 „Chefi la Cuțite”), conform informațiilor furnizate de Cancan.ro.

Se pare că motivul din spatele plecării acestor trei chefi din emisiunea unde îndeplineau rolul de jurați se bazează pe oboseala acumulată. Mona Segall, producătoarea emisiunii difuzate la Antena 1, a fost, de asemenea, surprinsă de hotărârea neașteptată a colegilor săi.

 

 

 

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: