Redactia.ro
Home » Știri » Incredibil! Câte clase are Cristiano Ronaldo. Nu i-a plăcut deloc școala

Incredibil! Câte clase are Cristiano Ronaldo. Nu i-a plăcut deloc școala

Casa lui Ronaldo a fost călcată de hoți

Cristiano Ronaldo, unul dintre cei mai mari fotbaliști din toate timpurile are 37 de ani. Starul portughez a clădit un imperiu numit CR7, însă nu școala i-a deschis ochii în privința afacerilor. Deși nu vă vine să credeți, acestuia nu prea i-a plăcut învățătura.

Câte clase are Cristiano Ronaldo

În Insula Madeira a început Cristiano Ronaldo școala elementară, una pe care nu a îndrăgit-o deloc, fiindcă era mult mai preocupat să bată mingea toată ziua. La 12 ani s-a mutat la Lisabona, după ce a trecut o probă de joc la puștii lui Sporting, și a fost repartizat într-o clasă potrivită vârstei sale.

Doi ani mai târziu, împreună cu mama sa, a decis că vrea să se concentreze exclusiv pe fotbal și abandona definitiv școala. Așadar, Cristiano Ronaldo are, potrivit învățământului din România, doar opt clase. Despărțirea de școală a fost una neobișnuită. Cristiano a aruncat cu un scaun după un profesor, pentru că acesta râdea de accentul lui de Madeira. Așa că…a fost exmatriculat.

Cristiano Ronaldo are, potrivit învățământului din România, doar opt clase și a fost exmatriculat

Dacă în alte cazuri abandonul școlar aduce mai târziu necazuri, lui Cristiano Ronaldo i-a prins bine. La doar 16 ani, antrenorul de la echipa de seniori a lui Spoting, românul Ladislau Boloni, îi oferea debutul în prima echipă. Una care îl avea printre atacanți și pe Marius Niculae. Două săptămâni mai târziu, Ronaldo înscria primul său gol în campionatul de seniori al Portugaliei.

Casetele video cu prestațiile sale au ajuns repede în birourile marilor cluburi. Liverpool, Barcelona și Arsenal l-au avut în vedere pentru în transfer în vara anului viitor. Arsene Wenger, pe atunci managerul „tunarilor” l-a și avut la câteva antrenamente, în noiembrie 2002.

Afacerile lui Cristiano Ronaldo se apropie de un miliard de euro

În privința afacerilor sale, care se apropie astăzi de un miliard de euro, Ronaldo a procedat simplu. L-a obligat pe fratele său mai mare Hugo să renunțe la consumul de alcool, care le ucisese tatăl cu ani în urmă, și l-a desemnat responsabil de toate business-urile sale.

Frații Ronaldo au angajat specialiști de top acolo unde a fost nevoie și, cu ochiul vigilent al lui Hugo, totul a mers ca pe roate, iar banii au început să curgă mai mult decât din salariul exorbitant al lui Cristiano.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: