Redactia.ro
Home » Monden » Incredibil ce note a obținut Smiley la BAC. Gina Pistol nici măcar n-a susținut examenul

Incredibil ce note a obținut Smiley la BAC. Gina Pistol nici măcar n-a susținut examenul

smiley si gina pistol

Absolvenții de liceu așteaptă cu nerăbdare notele de la BAC 2023, iar în situația lor au fost, cândva, și vedetele din România. Unele dintre ele au obținut note mari, iar unele au avut rezultate mai puțin bune, în timp ce pentru alții promovarea examenului a fost o problemă atunci când au dat prima dată probele.

Smiley a luat Bac-ul cu o notă mare

Vedetele din România au ajuns în sălile de examen și au trecut prin emoții mari atunci când au terminat liceul. Smiley se poate mândri cu notele sale de la BAC, căci după rezultate a fost cu siguranță un elev silitor.

Tiberiu Andrei Maria, alias Smiley, a absolvit Școala Populară de Arte de la Liceul de Arte Dinu Lipatti, secția chitară, după care a fost admis la ASE (Facultatea de Comerț), unde concurența pentru locuri era enormă. La BAC a luat 3 note de 10 și alte note mai mici, media finala la ”examenul maturității” find de 9.16, o medie foarte mare, notează cancan.ro.

Soția sa, Gina Pistol, se bucură de un succes enorm, dar puțini știu că nu a dat Bacalaureatul. La capitolul studii, blondina a avut o poveste destul de complicată, despre care nu a vorbit foarte mult. Chiar dacă activează în domeniul jurnalismului, nu a avut cum să meargă la facultate din cauza examenului de Bacalaureat.

Gina a avut o copilărie nefericită, plină de neajunsuri, așadar a fost nevoită să se descurce așa cum a putut, neavând șansa de a se concentra pe educație, ci pe câștigarea traiului. Blonda, care provine din Roșiorii de Vede, județul Teleorman, a absolvit Școala de Arte și Meserii. S-a angajat încă de la 17 ani, deci nu ar fi avut cum să susțină examenul de Bacalaureat.

Ce meserie de bază are Gina Pistol

În cadrul podcastului lui Mihai Morar, fosta prezentatoare de la Antena 1 a mărturisit că meseria sa de bază este cea de optician. Își dorea să devină bijutier, dar viața a avut alte planuri pentru ea. După mulți ani grei, a avut norocul de a veni în București și de a fi observată, reușind să pozeze în revista Playboy și să prindă mai multe contracte cu posturile de televiziune.

„Eu sunt de meserie optician. Veneai la mine cu rețeta și eu tăiam lentila, șlefuiam, dar nu mai este acum… Stai pe un scaun, îți pun un aparat și scot ochelarii. Voiam să devin bijutier. M-am angajat că operator xerox. Am muncit de la 17 ani. Apoi am lucrat și la un magazin de articole sportive. Fiind la o agenție, luau hostesse. M-am angajat la un magazin, de câte ori am spălat vitrinele și am dat cu mopul… Un prieten mi-a zis că e casting la Playboy.

Eu eram cu părul prins, eram un copil. Eram frumușică, da. La casting, singurul care m-a simpatizat a fost Boerescu, Florin Călinescu nu m-a plăcut deloc, nu știu de ce. Cred că a contat mult și felul meu de a fi”, a povestit Gina Pistol în podcastul „Fain&Simplu”, al lui Mihai Morar.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: