Redactia.ro
Home » Monden » Incredibil ce scrie în cererea de divorț a Ioanei Năstase. Bruneta a depus actele

Incredibil ce scrie în cererea de divorț a Ioanei Năstase. Bruneta a depus actele

Ilie și Ioana Năstase, din nou împreună

Este oficial! Ilie Năstase și Ioana Simion divorțează! Bruneta a depus acetele la Judecătoria Constanța. Ce detaliu interesant apare în cererea de divorț.

Ioana Simion i-a cerut divorțul lui Ilie Năstase

Ioana Simion este mai hotărâtă ca niciodată. dacă în trecut Ilie a „întors-o din drum”, de această dată nu mai există cale de întoarcele. Bruneta a mers direct la Judecătoria Constanțași a depus actele pentru divorțul de soțul ei, fostul mare tenismen. Potrivit informațiilor apărute, dosarul a intrat deja pe rolul secției civile ”minori și familie”, însă primul termen nu a fost fixat încă.

Ioana Năstase a confirmat divorțul pe Facebook

Ioana Năstase a lăsat pe toată lumea mască prin postarea ei de seara trecută. Încă actuala soție a lui Ilie Năstase a spus că povestea de iubire dintre ea și fostul tenismen a luat sfârșit. Cei doi nu se află la prima „abatere”. În trecut au mai avut o tentativă de divorț, dar fostul tenismen a împăcat-o repede pe fosta iubită a lui Nick Rădoi.

”Astăzi, un capitol din viața mea a luat sfârșit!!!! Mă consider o femeie puternica și mândra de faptele mele… răbdarea mea, iertarea mea, voința și bunele intenții. Pot spune ca aceasta experiența m-a schimbat foarte mult din toate punctele de vedere, chiar dacă a fost nevoie de foarte multă stăpânire de sine. RĂBDAREA MEA A LUAT SFÂRȘIT!!!

În toată aceasta perioada, am avut și ocazia de a cunoaște oameni buni, de o mare valoare și bine intenționați iar pentru asta le mulțumesc! Poate unii dintre dumneavoastră m-ați judecat gresit, alții mi-ați acordat înțelegere si mi-ați apreciat răbdarea care nu a fost deloc ușoară. Am continuat sa lupt,crezând si sperând ca se va schimba ceva in bine. Va rog, sa ma înțelegeți ca in acesta perioada voi avea nevoie de liniște si putina intimitate!!! Va mulțumesc frumos,pentru înțelegere! Cu deosebit respect, IOANA!”, a scris Ioana Năstase pe pagina sa de socializare.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: