Redactia.ro
Home » Monden » Incredibil cu ce se ocupă acum „Pisi” din „Inimă de țigan”. Dana Hauer este de nerecunoscut

Incredibil cu ce se ocupă acum „Pisi” din „Inimă de țigan”. Dana Hauer este de nerecunoscut

Cu ce se ocupă Dana Hauer în prezent?!

Dana Hauer, cunoscută pentru rolul lui „Pisi” din telenovela „Inimă de țigan”, a fost o figură marcantă pe micile ecrane între anii 2007 și 2010. Interpreta personajului „Pisi”, o tânără cuplată cu un bărbat în vârstă și bogat, Dana Hauer a reușit să cucerească inimile telespectatorilor prin talentul și carisma sa. Cu toate acestea, la scurt timp după această perioadă de succes, a decis să se retragă din lumea actoriei și să se dedice unei alte pasiuni.

Dana Hauer a renunțat la actorie

Astăzi, Dana Hauer a ales să își urmeze pasiunea pentru frumusețe și estetică, stabilindu-se în Vâlcea, unde și-a deschis un salon de înfrumusețare. Cu o specializare în make-up și aplicarea genelor false, Dana a devenit cunoscută ca „genistă”, un termen pe care îl folosește cu umor, distanțându-se astfel de conotația negativă a cuvântului. Proprietara salonului de înfrumusețare, ea se mândrește cu independența și flexibilitatea pe care propria afacere i le oferă.

„Sunt proprietara salonului, sunt propria mea angajată, pot să mă dau afară sau să mă duc în vacanță când vreau. Acum, dacă mă întreabă lumea cu ce mă ocup, spun că sunt «genistă». Dar nu pun bombe, pun gene”, a spus ea, potrivit unica.ro.

Rolul lui „Pisi” i-a adus succes Danei Haur

Retragerea ei din actorie nu a șters-o complet din memoria publicului. „Pisi” rămâne un personaj memorabil pentru mulți dintre telespectatorii care au urmărit cu pasiune telenovelele românești din acea perioadă. În ciuda schimbării de carieră, Dana Hauer rămâne o figură apreciată, reușind să își transforme pasiunea într-o profesie de succes. Astfel, povestea ei continuă să inspire pe oricine își dorește să urmeze o nouă cale, indiferent de succesul atins în domeniul anterior.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: