Redactia.ro
Home » Monden » Ce mai face și cum arată ”Pisi” din ”Inimă de țigan”. Dana Hauer s-a reprofilat

Ce mai face și cum arată ”Pisi” din ”Inimă de țigan”. Dana Hauer s-a reprofilat

Dana Hauer, alias ”Pisi” din ”Inimă de țigan”, s-a schimbat total. Actrița era fantezia bărbaților în urmă cu 13 ani, dar a renunțat la actorie. 

 

Cu ce se ocupă Dana Hauer acum

 

Blondina Dana Hauer s-a lansat în afaceri. Fosta actriță a dat actoria pe make-up. Dana Hauer a făcut schimbări radicale din multe puncte de vedere. Blondina îndrăgită de milioane de telespectatori, fani ai serialului fenomen de la acea vreme, a decis să urmeze altă cale. Vedeta nu a mai apărut în alte producții și a decis să renunțe la actorie. Dana Hauer este make-up artist acum și de descurcă din ce în ce mai bine.

Blondina mai primise un rol de secretară în serialul ,,Altă săptămână nebună”, de la PRO TV. Vorbea în acea perioadă și despre proiectele la care s-a gândit. Vedeta începuse un proiect de bancuri, alături de trupa de teatru din care făcea parte la acea vreme.

,,Am început un proiect de bancuri, alături de trupa de teatru, <>. Bancurile fac oamenii să mai râdă după o zi de muncă sau una grea. Am testat acest lucru pe pagina mea. Suntem 4 actori în trupă, jucăm aceste bancuri şi apoi le postăm pe YouTube, pe Dana Hauer sau pe pagina mea oficială. Urmeaza spectacole de stand-up comedy şi lansarea unor DVD-uri cu bancuri”, declara la acel moment actriţa.

Însă, ulterior, Dana Hauer, a decis să renunțe la actorie. s

Schimbări pe toate planurile

Diva sexy s-a lansat în afaceri. Fosta actriță comunică des cu fanii pe rețelele de socializare, acolo unde este cât se poate de transparentă. Mai nou, fosta actriță este activă pe Tik Tok, unde are o mulțime de fani.

Blondina are reușite pe toate planurile. În urmă cu doi ani,  Dana Hauer a devenit mămică pentru prima oară și este căsătorită.

Pe de altă parte, blondina este conștientă că va fi mereu urmărită de rolul care a ajutat-o în carieră și de ”Pisi”.

”Nu o să mai scap niciodată de numele ăsta. Poate când voi interpreta alt rol şi atunci o să am acel nume”, a spus Dana Hauer.

Dana Hauer are grijă și la modul in care arată. Fosta actriță a dezvăluit care este secretul pentru modul în care arată.

”Până să vin la filmări, eu nu foloseam niciodată fond de ten şi după ce am început să-l folosesc, mi-au apărut tot felul de pete pe faţă şi aveam tenul iritat. M-am dus în fiecare săptămână la cosmetică şi tenul meu şi-a recăpătat fermitatea. Recomand fetelor care stau machiate o mare parte din timp, sa recurgă la nişte tratamente speciale de îngrijire, deoarece tenul devine mai sensibil. Împotriva celulitei şi vergeturilor, la mine au avut efect împachetările cu alge sau cu ciocolată şi vacuumul, dar şi cremele anticelulitice, combinate cu sportul”, a spus Dana Hauer, pentru impact.ro.

 

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: