Redactia.ro
Home » Monden » Incredibil! Cu ce sumă colosală se vinde hârtia igienică neagră. Dorian Popa și-a cumpărat deja

Incredibil! Cu ce sumă colosală se vinde hârtia igienică neagră. Dorian Popa și-a cumpărat deja

GALERIE FOTO (3) dorian popa

Pentru unii, poate părea un lux, dar pentru Dorian Popa, a devenit noul produs preferat. Vloggerul a debordat de încântare atunci când a descoperit hârtia igienică neagră, care se potrivește perfect cu designul băii sale! Cu toate acestea, puțini oameni sunt conștienți de faptul că acest produs se vinde cu un preț considerabil pe OLX. Află cât te-ar costa să o achiziționezi! Prețul este unul care te va lăsa fără cuvinte.

Incredibil! Cât costă patru role de hârtie igienică neagră

Dorian Popa a făcut reclamă hârtiei igienice negre pe contul personal de Youtube, însă nu a dezvăluit și suma colosala pe care trebuie să o plătească cei care doresc să beneficieze de un astfel de obiect. O persoană vinde 4 astfel de role pe OLX, iar suma pe care o cere este una pur și simplu fabuloasă, ridicându-se la aproape 5.000 de euro. Nu oricine și-ar permite să-și îndeplinească un asemenea capriciu!

Ceea ce a surprins pe mulți este faptul că cei care doresc să achiziționeze hârtia igienică promovată de Dorian Popa trebuie să fie pregătiți să scoată din buzunar câteva mii de euro. În timp ce un set obișnuit de role de hârtie igienică costă în jur de 20 de lei, patru role din această varietate se vând pentru o sumă impresionantă de 5.000 de euro. E important de menționat că această hârtie igienică este prezentată într-un ambalaj de lux.

hartie igienica

Internauții au rămas fără cuvinte atunci când au văzut anunțul

Pe lângă prețul său exorbitant, vânzătorul a subliniat autenticitatea și originalitatea produsului, furnizând chiar seria acestuia. De asemenea, a menționat că este produs într-o ediție limitată, ceea ce explică în parte prețul incredibil. Cu toate că poate părea greu de crezut că cineva ar plăti o sumă atât de mare pentru o simplă hârtie igienică, vânzătorul a subliniat că anunțul este unul extrem de serios, așadar doritorii sunt așteptați!

„Cutie cu 4 role originale, ediția limitată de lux. Vine însoțită de certificat de autenticitate cu seria 0005. Prețul nu este negociabil. NU ACCEPT SCHIMBURI. Atenție, nu este o glumă. Nu pot da detalii despre originea obiectului, dar vă pot garanta că este 100% autentic”, a scris vânzătorul în anunțul de pe OLX.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: